Yardım Hangi Mi Note 2'yi almalıyım?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhaba.

Uzun araştırmalar sonunda Mi Note 2 almaya karar verdim. Mi Note 2 almak istememin en temel nedeni ekran boyutu ve tasarımı. Eğimli ekranı olan başka bir Xiaomi modeli yok dolayısıyla lütfen diğer modelleri önermeyin. Ancak 64 ve 128 GB modelleri arasında kaldım.

64 GB : 1799 TL (Xiaomi Mi Note 2 (64GB, 4GB RAM) )
128 GB : 2199 TL (Xiaomi Mi Note 2 - 128/6GB Siyah (Global Versiyon) )

Sizce hangisini almalıyım? 128'lik modele 400 TL fazla vermeye değer mi?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
128'lik versiyonun bir artısının da B20 bandı ve pek çok band desteği sunması olduğunu ekleyeyim :) Ancak çok önemli bir fark mı bence değil.

Çok teşekkürler hocam. Arama yapınca bu konuda çok fazla şey yazılmış olduğunu gördüm. Tekrar ayrıntı sorarak sizi zorlamak istemiyorum. Diğer konulardan araştırıyorum şimdi :)

Oyla:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
128'lik versiyonun bir artısının da B20 bandı ve pek çok band desteği sunması olduğunu ekleyeyim :) Ancak çok önemli bir fark mı bence değil.

ben onu unutmuşum ya hatta chatin_62 hocam da bir konuda belirtmişti 4.5g için vodafon kullananlar 128 almak isteyebilir diye :)

hatırlattığınız için sağolun cantara hocam

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ben onu unutmuşum ya hatta chatin_62 hocam da bir konuda belirtmişti 4.5g için vodafon kullananlar 128 almak isteyebilir diye :)

hatırlattığınız için sağolun cantara hocam

Rica ederim hocam, çok ciddi bir fark olmadığı için unutulabiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: VSM
Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Note 2 yi çok pahaliya satıyorlar insaf 2000 ona vereceğine s7 edge kaçak o fiyata mis gibi kullanılır

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Hocam ben 6 128 aldım. Bende ram farkı için aldım depolama her halükarda yetiyor ama uygulamalar Android sürümü vs. Her geçen gün farklı şeyler çıkıyor bunlarda ram istiyor ben böyle düşünerek aldım yoksa 4 GB ramli modeline alınabilir yani. Tercih sizin.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Note 2 yi çok pahaliya satıyorlar insaf 2000 ona vereceğine s7 edge kaçak o fiyata mis gibi kullanılır

Daha yeni işlemci, daha fazla ram, daha fazla depolama, daha büyük ekran vs. Note 2'nin artılarını uzunca bir liste şeklinde sıralayabiliriz... Hem de faturalı ve garantili. S7 edge artıları neler sizce?

Hocam ben 6 128 aldım. Bende ram farkı için aldım depolama her halükarda yetiyor ama uygulamalar Android sürümü vs. Her geçen gün farklı şeyler çıkıyor bunlarda ram istiyor ben böyle düşünerek aldım yoksa 4 GB ramli modeline alınabilir yani. Tercih sizin.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir üstteki mesajda arkadaş 4GB RAM'li ve touchwiz gibi hantal bir cihaz kullanan cihazı mis gibi kullanacağını belirtmiş... S7 bile mis gibi kullanılıyorsa bence de Note 2'nin her modeli rahat rahat kullanılır :)

Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Tm xiaomi cihazları delta garantili alıyoruz da deltanın nasıl bir servis olduğunu az çok duymuşsunuzdur s7edge suya dayanıklı ayrıca tüm parçalarını rahatlıkla bulabiliyorsunuz ayrıca mi note 2 daha dayanıksız s7 edgeye göre gerçekten xiaomiye güvenim ve verdiğim değer farklı ancak maalesef iki katı fiyatla karşımıza geliyor Türkiye'de

Oyla:
Üst Alt