hocam gümrükten ürün alabilirmiyiz ?Forumun tek Gümrük Memuru'yum galiba ben de. Aklınıza takılan bir soru olursa elimden geldiğince cevaplarım.
hocam gümrükten ürün alabilirmiyiz ?
atıyorum 5000 tl piyasısı olan bir sıfır ürünü gümrük ihle yoluyla ne kadara alabilirizTabi ki. Belli bölgelerde tasfiye işletmeleri müdürlükleri var. Bu müdürlükler her hafta ihaleler çıkar. E-ihale sistemiyle. Üstelik çok da kolay, zahmetsiz. Buralardan eşya, araç, hatta ve hatta hayvan bile alabilirsiniz .
Googla tasiş yazın zaten ilk öneride çıkarö. Sanki idda sitesinde oyun oynar gibi üye olup elektronik ortamda ihaleye giriyorsunuz. Sonucu bekliyorsunuz ve süre dolunca en yüksek teklifi verdiyseniz ihale size kalıyor. Tabi yüzde 10 ihale bedelini önceden yatırmak kaydıyla.
şu yurt dışından telefon getirenler nasıl getiriyorForumun tek Gümrük Memuru'yum galiba ben de. Aklınıza takılan bir soru olursa elimden geldiğince cevaplarım.
güzel malları zor yediriyorlar hocam amaatıyorum 5000 tl piyasısı olan bir sıfır ürünü gümrük ihle yoluyla ne kadara alabiliriz
Geçen hafta hakediş ödevim vardı hocam erken yazsaydın keşkeelektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Nasipse mezun olacağım.Elekrrik taahhüt,
Proje okuma, hakediş alanlarında bilgi sahibiyim.
Pegasus yer hizmetleriBende Thy de kabin memuruyum merak edilen her konuyu sorabilirsiniz.