Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Fizik tedavi gibimi hocam

Evet ben daha çok manuel terapi üzerine çalışıyorum.

edo35 devlet hastanesinde de fizyoterapistler var. Ama devlette de özelde de fazla birşey yapılmıyor. Hotpack tens ultrason yapıp yolluyorlar.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Evet ben daha çok manuel terapi üzerine çalışıyorum.

edo35 devlet hastanesinde de fizyoterapistler var. Ama devlette de özelde de fazla birşey yapılmıyor. Hotpack tens ultrason yapıp yolluyorlar.
Hocam hazır sizi bulmuşken sorayım :) Bana fibromiyalji tanısı koydular yani kas romatizması gibi bişey dediler ve ben fitness sporu ile uğraşıyorum fakat doktor bir süre yapma dedi :) Fakat işin garibi ben yapınca kendimi daha iyi hissediyorum, bu hastalık ile ilgili bilginiz var mı acaba ve tavsiyeniz tabi ? Teşekkür ederim şimdiden :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de Metalurji ve Malzeme Mühendisiyim , TSE kurumunda dış inceleme uzmanı olarak çalışmaktayım :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam beni bilen biliyor, aynı sizin bildiğiniz gibi...ben kullandığım vede memnun olduğum her romu zaten herkesle paylaşıyorum ve herkesin de benim kadar mutlu olmasını istiyorum, ancak bu sefer Sayın Escobar1945 hocam beni kendi Rus arkadaşı olan Sayın Greeshana yönlendirdi ve şu an cihazımda onun Global Beta üzerine inşa etmiş olduğu, çok modlu romunu kullanıyorum...ve maalesef kendisi sadece Kral'a, Mido'ya, yani sizin cihazınıza ve ekteki görsellerdeki cihazlara destek vermekte...Gönül rahatlığı ile şunu diyebilirim... geçen sene hazirandan bu yana, çok samimi söylüyorum, Sayın Escobar1945 hocamın yapmış olduğu Epic romdan bile daha muhteşem bir rom 8=)inlove~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Üstatım Merhaba sizin paylaşımlarınızı dikkatle okuyorum..Yazılımla ilgili Android teki bol seçenek tama benlik diye düşünüyorum..Ancak yeni olmam nedeniyle şimdilik sadece teorilerde dikkatlice Yazılımların özelliklerini incelemeye çalışıyorum..Pes etmeyeceğim ve İOS' a asla dönmeyeceğim..Yıllarca jailbreak ile oyalandık şimdi seçenek çok bu nedenlede Android benim için Doğru adres oldu artık nasipse burada kalacağım..Arada sizin deneyimlerinizdende yararlanmak isterim..sevgi ve saygılarımla..

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
eski elektronik teknisyeni yeni ön muhasebe elemanı ama muhasebeden çok gerekli gereksiz ne kadar iş varsa üstümde. ordudayım yolunuz düşerse bi çay ismarlarım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstatım Merhaba sizin paylaşımlarınızı dikkatle okuyorum..Yazılımla ilgili Android teki bol seçenek tama benlik diye düşünüyorum..Ancak yeni olmam nedeniyle şimdilik sadece teorilerde dikkatlice Yazılımların özelliklerini incelemeye çalışıyorum..Pes etmeyeceğim ve İOS' a asla dönmeyeceğim..Yıllarca jailbreak ile oyalandık şimdi seçenek çok bu nedenlede Android benim için Doğru adres oldu artık nasipse burada kalacağım..Arada sizin deneyimlerinizdende yararlanmak isterim..sevgi ve saygılarımla..
Merhaba hocam, teşekkürler... Aslında ben biraz Androidi biliyorum sanıyordum ancak Xiaomi sahibi olduktan sonra bildiğim bir çok şeyin işe yaramadığını öğrendim ne yazık ki ve inanın ki, bende bir çok şeyi henüz yeni yeni öğreniyorum ve diğer hocalarım dan hep bir şeyler öğrenme uğraşındayım.. Xiaomi dünyası bir Okyanus gibi.... Tekrardan aramıza hoş geldiniz hocam

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Merhaba hocam, teşekkürler... Aslında ben biraz Androidi biliyorum sanıyordum ancak Xiaomi sahibi olduktan sonra bildiğim bir çok şeyin işe yaramadığını öğrendim ne yazık ki ve inanın ki, bende bir çok şeyi henüz yeni yeni öğreniyorum ve diğer hocalarım dan hep bir şeyler öğrenme uğraşındayım.. Xiaomi dünyası bir Okyanus gibi.... Tekrardan aramıza hoş geldiniz hocam

Teşekkürler Hoşbulduk Üstat'ım.Evet bu Okyanusta umarım bende kaybolmam...angel~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkürler Hoşbulduk Üstat'ım.Evet bu Okyanusta umarım bende kaybolmam...angel~~
Kesinlikle kaybolmayız hocam, burada o kadar çok bilgili ve tecrübeli hocalarımız var ki... İyiki varlar

Üst Alt