Soru Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tavsiye Edersiniz ?

Swap.Swp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
RN13 Pro 5G
Meslek
Bankacı
Konular
8
Herkese İyi Forumlar.

Evim de Türk telekom 80 mbps download internet kullanıyorum. Taahhüt sürem doldu ve yeni taahhütü 500 TL den yapıyorlarmış. Sizin kullandığınız internet servis sağlayıcılar hangileri
Biraz Araştırma yaptım ve bu fiyatları buldum. Sizin önerileriniz nelerdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Millenicom taahhütsüz 100 mbps 279 TL
Türknet taahhütsüz 100 Mbps 399 TL
Şok Net taahhütsüz 100 Mbps 237 TL

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
27
Hocam bulunduğun bölgede Superonline fiber alt yapısı varsa, kesinlikle superonline
Yoksa belirtiğin fiyatlara göre Türknet

Swap.Swp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
RN13 Pro 5G
Meslek
Bankacı
Konular
8
Hocam bulunduğun bölgede Superonline fiber alt yapısı varsa, kesinlikle superonline
Yoksa belirtiğin fiyatlara göre Türknet
Hocam Türk telekomun fiber altyapısı var apartmanda. Benim için 50 mbps de yeterli 35 de fakat fiyatın uygun olması gerekiyor angel~~

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
27

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
27
Teşekkürler Hocam türknet ile millenicom arasında 120 tl fark var aynı hız millenicom nasıl sizce
Pardon ben 299 olarak görmüştüm,
Millenicom çevremde kullanan yok, o yüzden yorum yapamıyorum.

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
NothingPhone 3a
Konular
5
Türknet taahhütsüz olabilir fakat yılda 1 kez hatta geçtiğimiz senelerde 2 kez bile zam yapıldığını bilmenizi isterim, araştırabilirsiniz. 1-2 taahhütsüz sağlayıcı daha araştırdıktan sonra okuduğum sorunları görünce taahhütsüz olayı benim gözümde bitti maalesef, diğer bulduğum taahhütsüz sağlayıcılarda ya hız sorunu yada müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden çok şikayetçi olan var. Ben de Türknet kullanıyordum fakat CEO Cem beylerinin bir Youtube programına katıldığında o zaman için bir sonraki seneye kadar zam olmayacak açıklamasından sadece 1-2 ay sonra tekrar zam yapılması ve bulunduğum binaya da TT fiber altyapı gelmesiyle beraber taahhütlü TTnet'e kaçtım ve şuan 405₺ veriyorum, ayrıca ilk 6 ay 180₺ gibi bir fiyat ödedim. Türknet max 100Mbit veriyor TT altyapısı olduğu için, ben belirttiğim fiyata 200Mbit alıyorum. Türknet anca gigafiber altyapısı getirirse aldığı parayı hak eder benim gözümde, versin 1000Mbit, veriyim 1000₺ altında istediği fiyatı. TT ile görüşüp uygun fiyatlı düzgün hızda bir tarife ayarlamamaları takdirinde farklı sağlayıcı arayışına gideceğinizi bildirmenizi tavsiye ederim, Vodafone bile araştırabilirsiniz diğer sağlayıcılarla uğraşana kadar.

Son düzenleme:

Swap.Swp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
RN13 Pro 5G
Meslek
Bankacı
Konular
8
Türknet taahhütsüz olabilir fakat yılda 1 kez hatta geçtiğimiz senelerde 2 kez bile zam yapıldığını bilmenizi isterim, araştırabilirsiniz. 1-2 taahhütsüz sağlayıcı daha araştırdıktan sonra okuduğum sorunları görünce taahhütsüz olayı benim gözümde bitti maalesef, diğer bulduğum taahhütsüz sağlayıcılarda ya hız sorunu yada müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden çok şikayetçi olan var. Ben de Türknet kullanıyordum fakat CEO Cem beylerinin bir Youtube programına katıldığında o zaman için bir sonraki seneye kadar zam olmayacak açıklamasından sadece 1-2 ay sonra tekrar zam yapılması ve bulunduğum binaya da TT fiber altyapı gelmesiyle beraber taahhütlü TTnet'e kaçtım ve şuan 405₺ veriyorum, ayrıca ilk 6 ay 180₺ gibi bir fiyat ödedim. Türknet max 100Mbit veriyor TT altyapısı olduğu için, ben belirttiğim fiyata 200Mbit alıyorum. Türknet anca gigafiber altyapısı getirirse aldığı parayı hak eder benim gözümde, versin 1000Mbit, veriyim 1000₺ altında istediği fiyatı. TT ile görüşüp uygun fiyatlı düzgün hızda bir tarife ayarlamamaları takdirinde farklı sağlayıcı arayışına gideceğinizi bildirmenizi tavsiye ederim, Vodafone bile araştırabilirsiniz diğer sağlayıcılarla uğraşana kadar.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Araştırıp işin içinden çıkamayınca konu açtım. Yazdıklarınız düşüncelerimi yansıtmış resmen (:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
vodafone türknet ve millenicom kullandım hocam şu anda milleni kullanıyorum türknetten bir farkını göremedim bu işler bölgenizdeki altyapıyla alakalı

Swap.Swp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
RN13 Pro 5G
Meslek
Bankacı
Konular
8
vodafone türknet ve millenicom kullandım hocam şu anda milleni kullanıyorum türknetten bir farkını göremedim bu işler bölgenizdeki altyapıyla alakalı
2 Yıldır 1 kez bile altyapı problemi yaşamadım. Millenicomu ne derece önerirsiniz hocam

Üst Alt