Yardım Hakem heyeti

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Arkadaşlar mi4 cihazimda ölü piksel olduğu için hakem heyetine basvurdum ve davayı kazandım şimdi ben ürünü nasil iade edip parasini alacagim?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam size gelen dava sonuç belgesinin aynısı, karşı tarafa da gönderilir. 15 gün itiraz etme süresi var karşı tarafın. Size tavsiyem 15 günü beklemeden karşı taraf ile irtibat kurun ve durumu izah edin. Sizden hesap numarası gibi bilgiler istemesi gerekir. Eğer 15 gün içresinde kararda çıkan paranızı yatırmaz ise "ilamlı icra" takibi başlatabilirsiniz.

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size gelen dava sonuç belgesinin aynısı, karşı tarafa da gönderilir. 15 gün itiraz etme süresi var karşı tarafın. Size tavsiyem 15 günü beklemeden karşı taraf ile irtibat kurun ve durumu izah edin. Sizden hesap numarası gibi bilgiler istemesi gerekir. Eğer 15 gün içresinde kararda çıkan paranızı yatırmaz ise "ilamlı icra" takibi başlatabilirsiniz.
hocam satıcı telefonu gonderın bır sorun yoksa cıhazda hesabınıza yatırırz parayı dıyor fakat cıhaz temız ama ya cıhaza temız degıl dıye kabuleenmezler ıse

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
davayı kazanmışsınız zaten daha ne cihaza bakması falan deseneniz 15 gün bekleyip yukardaki arkadaşın dediğini uygulayın derim

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam satıcı telefonu gonderın bır sorun yoksa cıhazda hesabınıza yatırırz parayı dıyor fakat cıhaz temız ama ya cıhaza temız degıl dıye kabuleenmezler ıse
Sizde THH raporu yok mu? Zaten siz dava sonucunda, para iadesi hakkını kazanmışsınız. Yok öyle bir dünya sizi oyalama yoluna gidiyorlar.

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Sizde THH raporu yok mu? Zaten siz dava sonucunda, para iadesi hakkını kazanmışsınız. Yok öyle bir dünya sizi oyalama yoluna gidiyorlar.
rapor var hocam sızce nasıl bır yol ızlemelıyım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam tebligatın (Mahkeme Kararı) elinize ulaştığı günden itibaren 15 gün geçti ise (cumartesi-pazar dahil) bağlı bulunduğunuz icra müdürlüğüne gidip "İlamlı İcra Takibi" başlatıyorsunuz takriben 40 TL ücret çıkıyor, hazır bir form var onu dolduruyorsunuz. Ama siz yinede yarın satıcı firma ile telefon ile görüşün ya da firmanın resmi mail adresi varsa bununla ilgili bir mail atın. Eğer yine size yukarıda söylediğiniz gibi bir cevap verirlerse, direk icra takibi başlatın tabi bunu kendilerine yazarsınız tekrar.

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
tmm hocam
tesekkur ederım

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Arkadaşlar mi4 cihazimda ölü piksel olduğu için hakem heyetine basvurdum ve davayı kazandım şimdi ben ürünü nasil iade edip parasini alacagim?
Merhabalar, satıcı ile iletişime geçin, gelmişsiniz zaten. Telefonu yollayın, ama dikkat! Ptt kargo ile iadeli taahhütlü gönderin. Ptt den size verilen belgeyi de kaybetmeyin. Ve kargo içeriğine mutlaka telefon marka model bilgilerini hatta imei numarasını bile yazdırın. Belirtilen süre içinde parayı yatirmazsa, bir kaç gün kala önce telefoncu ile iletişime geçin. Eğer kaçamak cevaplar yada 3 5 gün 1 hafta sonra diyorsa thh ile tekrar iletişime geçin onlar size yol gösterir.

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
Merhabalar, satıcı ile iletişime geçin, gelmişsiniz zaten. Telefonu yollayın, ama dikkat! Ptt kargo ile iadeli taahhütlü gönderin. Ptt den size verilen belgeyi de kaybetmeyin. Ve kargo içeriğine mutlaka telefon marka model bilgilerini hatta imei numarasını bile yazdırın. Belirtilen süre içinde parayı yatirmazsa, bir kaç gün kala önce telefoncu ile iletişime geçin. Eğer kaçamak cevaplar yada 3 5 gün 1 hafta sonra diyorsa thh ile tekrar iletişime geçin onlar size yol gösterir.
tmm hocam

Oyla:
Üst Alt