Yardım Hakem heyeti ile telefonun parasını alma...

timur34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
timur
Cihazım
mi4
Konular
5
Merhabalar arkadaşlar telefonun 2hafta içinde 2kez garantiye itti şarj batarya sorunundan pazartesi bir daha gidicem her seferinde verilen formlar elimde. Hep batarya değişimi yapıldı diyorlar ama yok. Bugün de 10.5 dolara aukey hızlı şarj aldım forumda da arkadaşın biri SS atmıştı 2000mah şarj ediyor ben ampereden baktım en fazla gördüğüm 210 230 . şimdi ne yapmalıyım. Benimle dalga geçiyorlar resmen.. Telefonun parasını geri alabilir miyim hakem heyetinden araştırdım veriyorlar diyorlar ama.. Sizce ne yapmalıyım. Yoksa telefonu vurup parcalicamm.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
telefonu nereden ne zaman aldiniz

Oyla:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Telefonu ne zaman almıştınız
Hakem heyetinde görev yapmış biri olarak şöyle söyleyeyim. Telefonun alındığı tarihten itibaren 6 ay içerisinde bi arızası çıkarsa garantiye gitmenize gerek yok. Direk hakem heyetine başvurun. Bilirkişinin incelemesini talep eden bi yazı yazın. Şayet arızalı görülürse haklı çıkarsınız. .

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
bende 20 iş gününde ürünüm tamir edilemediği için hakem heyetine başvurdum bakalım sonuç ne olacak beklemedeyim.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eğer sadece ampere uygulamasının gösterdiği değere dayanarak şarj almıyor diyorsanız telefonda sorun olmadığını söylerim. Ampere uygulamasına güvenmeyin doğru sonuç vermez. Bir usb ampermetre alarak ölçerseniz en sağlıklısı odur. Umarım sadece ampere nin yazdığı değer yüzünden garantiye göndermemişsinizdir cihazı.

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
hakem heyeti,sonuna kadar yardımcı olacaktır.Zamanında asus memo tabletin dokunmatıgı kırılmıstı durdugu yerde ama servisde söylemesine darbe yok demesine ragmen para istedi.Bizde başvurduk sanırım 1 yıl kadar oldu sonuclandı bizim lehimize tableti yaptırdık simdide camı kırık çöplükte yatıyor :)

Oyla:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
bende 20 iş gününde ürünüm tamir edilemediği için hakem heyetine başvurdum bakalım sonuç ne olacak beklemedeyim.
Telefon 20 iş gününden sonra gelirse almayın sakın, kargo ile gelse bile kabul etmeyin. itirazınız haksız çıkar aksi taktirde.

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Telefon 20 iş gününden sonra gelirse almayın sakın, kargo ile gelse bile kabul etmeyin. itirazınız haksız çıkar aksi taktirde.
yok hocam almadım aslında şöyle oldu 20 iş günü doldu 21. gün aradım tekrar pazartesiden sonra olur dediler ki her aradığımda aynı şeyi söylemişlerdi. bende ücret iadesi talep ettiğimi belirttim satın aldığım yer ile görüştüm öğleden sonra tekrar arayın beni ben halledicem gibisinden konuştu satın aldığım kişi bende sallıyor diye hakem heyetine gidip başvuru yaptım. Aynı gün beni servisten aradılar hemen bu gün yapıp gönderelim dediler ama güvenemedim tamir yaptık deyip gönderirler hakem heyetine de başvurmuştum hakkımızdan olmayalım diye ücret iadesi isteğimi yineledim şimdi öylece bekliyorum.

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
yok hocam almadım aslında şöyle oldu 20 iş günü doldu 21. gün aradım tekrar pazartesiden sonra olur dediler ki her aradığımda aynı şeyi söylemişlerdi. bende ücret iadesi talep ettiğimi belirttim satın aldığım yer ile görüştüm öğleden sonra tekrar arayın beni ben halledicem gibisinden konuştu satın aldığım kişi bende sallıyor diye hakem heyetine gidip başvuru yaptım. Aynı gün beni servisten aradılar hemen bu gün yapıp gönderelim dediler ama güvenemedim tamir yaptık deyip gönderirler hakem heyetine de başvurmuştum hakkımızdan olmayalım diye ücret iadesi isteğimi yineledim şimdi öylece bekliyorum.

Cihazı almayın 20 günden sonra üst model verme zorunlulugu var diye hatırlıyorum :)

Oyla:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
En doğrusunu yapmışsınız, kararın çıkmasını bekleyin haklı bulunacaksınızdır evraklar tam olduğu takdirde.

Oyla:
Üst Alt