Yardım Hakem heyeti ile telefonun parasını alma...

timur34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
timur
Cihazım
mi4
Konular
5
Merhabalar arkadaşlar telefonun 2hafta içinde 2kez garantiye itti şarj batarya sorunundan pazartesi bir daha gidicem her seferinde verilen formlar elimde. Hep batarya değişimi yapıldı diyorlar ama yok. Bugün de 10.5 dolara aukey hızlı şarj aldım forumda da arkadaşın biri SS atmıştı 2000mah şarj ediyor ben ampereden baktım en fazla gördüğüm 210 230 . şimdi ne yapmalıyım. Benimle dalga geçiyorlar resmen.. Telefonun parasını geri alabilir miyim hakem heyetinden araştırdım veriyorlar diyorlar ama.. Sizce ne yapmalıyım. Yoksa telefonu vurup parcalicamm.

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
arkadaşlar benimde 2 haftalık cihazımda ölü piksel sorunu çıktı telefonu değişim için geri gönderdim uğraşırıyoruz diyorlar telefonu değiştirmezlerse hakem heyetine gitsem olumlu sonuç alabilirmiyim?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
arkadaşlar benimde 2 haftalık cihazımda ölü piksel sorunu çıktı telefonu değişim için geri gönderdim uğraşırıyoruz diyorlar telefonu değiştirmezlerse hakem heyetine gitsem olumlu sonuç alabilirmiyim?
Ölü pixel çıktıysa ekranı değiştirirler

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
2 haftalık telefonun ekranın değiştirtmek istemediğimi satıcya söyledim oda değiştirmek için uğraşacagız dedi hakenm heyeti ne der bu konuya ?

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7

tabii alırsınız. hakem heyeti tüketicinin kendini savundugu yerdir genelde olumlu sonuç çıkar lakin sonuçlanma uzun sürüyor :)

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hakem heyetinden paranı alırsın ama uzun sürüyor baya. 6 8 ay civarında bizde aldık paramızı..

Oyla:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58