- Adım
- Fahri
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 7
Bugün arkadaşın redmi 7 sini denedim benim telefondan hizliydi. Harbiden zoruma gidiyor
Bende de Note 6 Pro var 9 SE'den çok daha akıcı eu stabilde.Bugün arkadaşın redmi 7 sini denedim benim telefondan hizliydi. Harbiden zoruma gidiyor
Sıkıntı ne acaba. Altı üstü animasyon yav. Arayüzü donmadan gecmesini saglamak bu kadar zor mu. Çoğunda sd islemci var zaten. AnlamlandiramiyorumBende de Note 6 Pro var 9 SE'den çok daha akıcı eu stabilde.
abimin benden öğrenip cihazına port olarak kurduğu eu beta (mi a2 lite) benim redmi note 7 cihazımdan kat kat akıcı.. daha bir şey demiyorumBende de Note 6 Pro var 9 SE'den çok daha akıcı eu stabilde.
Oxygen osa geçinUmuyorum başarılı yaparlar animasyonlari da telefondan gıcık almadan 2 yil daha kullanabilirim. Herseyinden cok memnunum ama gecislerde kasmasi cok fena kimseye oneremiyorsun da boyle olunca
Note 7 gibi değil bizim cihazlar her rom yok.Oxygen osa geçin
İyi ki Note 7 almışımNote 7 gibi değil bizim cihazlar her rom yok.
Yav zaten garantisiz aldik 1100 liraya dedik almisken note 8 olsun. Bileydim boyle olacagini note 8 pro alirdim 300 lira daha bulup. Onda da rom sıkıntıları var da dn azından cihaz donmuyor animasyonlardaİyi ki Note 7 almışım