Çözüldü Güvenli mod geçiş

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Note 8 Pro'da güvenli moda nasıl geçildiğini bilen var mı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.301
Xiaomi Redmi Note 8 Pro safe mode ekranına girmek için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.

• Cep telefonunuzu açık konuma getirin.
  • Güç Açma (Power) tuşunu kullanarak kapatma seçeneklerinin ekranda görünmesini bekleyin.
  • Yeniden Başlat seçeneğine basın.
  • Cihaz yeniden başlatma işlemine başladığında Ses Kısma (Volume Down) ve Güç Açma (Power) tuşlarına aynı anda basın.
  • Cihaz logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşunu bırakıp Ses Kısma (Volume Down) tuşuna basmaya devam edin.
  • Cep telefonunuz yeniden başladığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısını görüyor iseniz Güvenli Mod açık demektir, aksi halde işlemleri tekrarlamanız gerekir.

Nette buldum denemedim deneyin bakalım.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 8 Pro safe mode ekranına girmek için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.

• Cep telefonunuzu açık konuma getirin.
  • Güç Açma (Power) tuşunu kullanarak kapatma seçeneklerinin ekranda görünmesini bekleyin.
  • Yeniden Başlat seçeneğine basın.
  • Cihaz yeniden başlatma işlemine başladığında Ses Kısma (Volume Down) ve Güç Açma (Power) tuşlarına aynı anda basın.
  • Cihaz logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşunu bırakıp Ses Kısma (Volume Down) tuşuna basmaya devam edin.
  • Cep telefonunuz yeniden başladığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısını görüyor iseniz Güvenli Mod açık demektir, aksi halde işlemleri tekrarlamanız gerekir.

Nette buldum denemedim deneyin bakalım.
Ben de bunu uygulamaya çalıştım ama olmadi. Herhalde bu mi9t için. Bende fastboot'a girdi

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Arkadaşlar cihaz logosu değil ikinci logo yani note 8 pro yazısı çıkınca ses kısma tuşunu basılı tutarak cihazın açılmasını bekleyin. Ama şöyle bir sorun var telefonu daha sonra yeniden başlattığınızda yani güvenli moddan çıkış yaptığınızda telefonunuzdaki birçok ayar sıfırlanıyor haberiniz olsun

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Arkadaşlar cihaz logosu değil ikinci logo yani note 8 pro yazısı çıkınca ses kısma tuşunu basılı tutarak cihazın açılmasını bekleyin. Ama şöyle bir sorun var telefonu daha sonra yeniden başlattığınızda yani güvenli moddan çıkış yaptığınızda telefonunuzdaki birçok ayar sıfırlanıyor haberiniz olsun
Aynen hocam birçok uygulama güvenli modda çıkmıyor sıfırlanıyor tekrar yeniden başlatınca normalleşiyor cihaz..peki bu güvenli modda napilabilir ? Exstra bir özelliği olması lazım güvenli modda açmanın !!

Üst Alt