- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Note 8 Pro'da güvenli moda nasıl geçildiğini bilen var mı?
Ben de bunu uygulamaya çalıştım ama olmadi. Herhalde bu mi9t için. Bende fastboot'a girdiXiaomi Redmi Note 8 Pro safe mode ekranına girmek için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.
- Cep telefonunuzu açık konuma getirin.
- Güç Açma (Power) tuşunu kullanarak kapatma seçeneklerinin ekranda görünmesini bekleyin.
- Yeniden Başlat seçeneğine basın.
- Cihaz yeniden başlatma işlemine başladığında Ses Kısma (Volume Down) ve Güç Açma (Power) tuşlarına aynı anda basın.
- Cihaz logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşunu bırakıp Ses Kısma (Volume Down) tuşuna basmaya devam edin.
- Cep telefonunuz yeniden başladığında sol alt köşede Güvenli Mod yazısını görüyor iseniz Güvenli Mod açık demektir, aksi halde işlemleri tekrarlamanız gerekir.
Nette buldum denemedim deneyin bakalım.
Aynen hocam birçok uygulama güvenli modda çıkmıyor sıfırlanıyor tekrar yeniden başlatınca normalleşiyor cihaz..peki bu güvenli modda napilabilir ? Exstra bir özelliği olması lazım güvenli modda açmanın !!Arkadaşlar cihaz logosu değil ikinci logo yani note 8 pro yazısı çıkınca ses kısma tuşunu basılı tutarak cihazın açılmasını bekleyin. Ama şöyle bir sorun var telefonu daha sonra yeniden başlattığınızda yani güvenli moddan çıkış yaptığınızda telefonunuzdaki birçok ayar sıfırlanıyor haberiniz olsun