O Ottway Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mevlüt Cihazım Mi6 64 Konum Sivas Katılım 27 Haziran 2015 Konular 65 Mesajlar 377 Tepkime puanı 52 Puanları 43 17 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar cihazın yazılım güncellemesi yapmasını istemiyorum. Güncelleyici uygulamasını nasıl devre dışı bırakabilirim.
Arkadaşlar cihazın yazılım güncellemesi yapmasını istemiyorum. Güncelleyici uygulamasını nasıl devre dışı bırakabilirim.
ertanx Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ertan Cihazım Mi 6 Meslek Teknisyen Konum Ankara Katılım 20 Haziran 2014 Konular 48 Mesajlar 1.151 Tepkime puanı 630 Puanları 128 17 Nisan 2017 #2 İlgili ayarı kapatın, yada root varsa /system/app/updater/updater.apk dondurun. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
İlgili ayarı kapatın, yada root varsa /system/app/updater/updater.apk dondurun. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H halilmetekirikkale Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hallil Cihazım mi5s Yaş 39 Konum Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Katılım 7 Mart 2017 Konular 2 Mesajlar 1.320 Tepkime puanı 715 Puanları 128 17 Nisan 2017 #3 Güncelleyici programını aç üst sağ köşedeki üç noktaya tıkla>ayarlar>otamatik güncelle seçeneğini kapat tamamdır Oyla: Oyla 0 Downvote
Güncelleyici programını aç üst sağ köşedeki üç noktaya tıkla>ayarlar>otamatik güncelle seçeneğini kapat tamamdır