Güncellenme yüklenmeme sorunu

• Konbuyu başlatan bakii
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, forunuz da yeni olmakla birlikte mi note pro kullanıcısıyım. daha öncede güncelleme ile ilgili yazmış olduğum sorunlara cevap vermiştiniz teşekkür ederim. fakat malesef ben twpr moda geçirmeyi başaramadığım için telefonu bir telefoncu arkadaştan destek alarak telefonuma global v7 leo yüklettim ekteki resim de de göreceğiniz gibi sürekli güncelleme alıyorum ama malesef yüklenmiyor, telefon sürekli orjinal recovery de kendini açıyor, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Kardesim telin orjinal guncelleyici uygulamasina girince yukarda 3 tane nokta cikiyor oradan guncelleme paketini secin yazan yere girince dosyalar cikiyor. Download rom bolumunden secip guncelletmen lazim en basit olmuyor mu bu sekilde. Bende mi4 var global stabilde kendi otomatik guncellemeyince bu sekilde romu indirip yapiyorum. Bu sekilde dene bi istersen belki isini gorur :)

Oyla:

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım. ne yazık ki o dediğiniz seçeneklerle de olmuyor.

Son düzenleme:
Oyla:

afuatp

Öğrenim Görevlisi, ögretim değil.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
A. Fuat
Cihazım
Xiaomi Mi4 w
Meslek
Ağır Nakliye Operasyon
Konular
6
Telefon modelinize uygun cwm ile deneme yaptınız mı hiç ? Belki cwm ile çalışabilir.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hatırladığım kadarıyla multi ROM yüklediniz. Buna göre yazayım.
Daha önce yazdığımız önemli bir nokta gözden kaçıyor. Sizin ki de dahil olmak üzere, son çıkan birkaç model telefon, multi romları sadece Custom recovery ile yükleyebiliyor. Xiaomi.eu sitesinde de bu recovery ve nasıl yükleneceği var. Sanıyorum telefonu verdiğiniz kişi geçici recovery yüklemiş ki şimdi açtığınızda orjinal recovery ile açılıyor. Kalıcı yüklenseydi orijinal değil Custom recovery ile açılması gerekirdi.
Eğer olması gereken recovery'yi yüklerseniz, güncellemeler otomatik olarak yüklenecektir. Aradan çok zaman geçtiyse yani üzerine birkaç güncelleme çıktıysa, tüm romu yükleyin. Diğer türlü ilk güncellemeden itibaren sırayla son güncellemeye kadar hepsini tek tek yüklemeniz gerekiyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
Teşekkür ederim arkadaşlar. chatin_62 evet sanırım kalıcı recovery yüklemeliyim üstadım. Bakayım araştırıp deneyeyim. Tekrar teşekkürler.

Oyla:

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
Arkadaşlar yardımlarınıza ilginize teşekkür ediyorum. Ama nerdeyse uzun süredir paylaştığım twrp recovery, root ,güncelleme ve imei repeair dahil bir çok sorunumu ByKatre kardeşim sayesinde 20 dk da çözdüm :)
Uzaktan laptoba bağlanarak abartısız 20 dk da tüm sorunlarımdan kurtardı. Bir kaç gündür sorunsuz kullanıyorum şükür. Kullandıkca telefonu daha da sevmeye başladım. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Oyla:

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
ByKatre kardeşimden destek alana kadar olan süreçte yorulmadan bıkmadan samimiyetle yardım için çabalayan mavi06 arkadaşıma da tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun

Oyla:

bakii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
baki
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
3
Arkadaşlar, 6.1.7 geliştirici sürümü yüklü ve son güncellenmiş hali ile ama mi note pro da olan fm radio yu göremiyorum uygulamalarım için de, radyoyu nerden yükleyebilirim.

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Arkadaşlar, 6.1.7 geliştirici sürümü yüklü ve son güncellenmiş hali ile ama mi note pro da olan fm radio yu göremiyorum uygulamalarım için de, radyoyu nerden yükleyebilirim.
Eu romlarinda FM radio yok china hiç kullanmadim

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt