Yardım Güncellemler geçici olarak kullanılamıyor

Murathan05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V9.6.11.0
Telefon Modeli
Xiaomi a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Xiaomi a2 lite kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum güncellemleri denetleye bastığım zaman "güncellemler geçici olarak kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin yazıyor ne yapmam gerek 9.0 güncellemesi yapmam için?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

N U A N S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
7
Sağol abi ama ne gibi yönlerinden memnun değilsiniz 8.1 sürümünden hangi kötü yönleri var?
1. Ekran parlakligi berbat
2. Ses paneli berbat, kismak istiyorsun ve seni o an ayarlara atabiliyor.
3. Bazi uygulamalarda YouTube gibi ekranda titreme yasaniyor. Sanki cekmiyomus gibi gidip gelme olayi.
4. Pil suresinin sunumu orantisiz ve cok mantiksiz, neye ne kadar pil gittigini 8.1 de ki gibi net goremiyosun.
5. Centik ekran 8.1 surumundeyken, arama da. Pubg gibi bi cok oyunda kullanabiliyordum, ustteki bildirim panelini indirdigimde centik vardi. Ve cok hos goruntuler aliyordum. Ama 9a guncelledigimde, centik ekran arama ekranina dahil edilmiyor yani arama yaparken centik yok, ustteki bildirim panelini indirdiginde centik yok. Oyunlarda centik yok.
6. Sanki daha fazla guc harciyor 9da. Gerek isletim sistemi, gerek ram, gerek grafik. Bilmiyorum ben bunlardan cok rahatsizim. Geri donus yapamadim bunun icin daha cok rahatsizim.
7. 8.1 surumundeyken telefonun sesi bangir bangir ve netti, 9a guncelledigimde seste kisilma var. Eskisi gibi saglam ses alamiyorum.

Umarim iyi bi sekilde dusunup yaparsin. Sana verebilecegim tek tavsiye onerdigim youtube daki videoyu izlemen olacak. Orada hersey net (:

Oyla:

Murathan05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
1. Ekran parlakligi berbat
2. Ses paneli berbat, kismak istiyorsun ve seni o an ayarlara atabiliyor.
3. Bazi uygulamalarda YouTube gibi ekranda titreme yasaniyor. Sanki cekmiyomus gibi gidip gelme olayi.
4. Pil suresinin sunumu orantisiz ve cok mantiksiz, neye ne kadar pil gittigini 8.1 de ki gibi net goremiyosun.
5. Centik ekran 8.1 surumundeyken, arama da. Pubg gibi bi cok oyunda kullanabiliyordum, ustteki bildirim panelini indirdigimde centik vardi. Ve cok hos goruntuler aliyordum. Ama 9a guncelledigimde, centik ekran arama ekranina dahil edilmiyor yani arama yaparken centik yok, ustteki bildirim panelini indirdiginde centik yok. Oyunlarda centik yok.
6. Sanki daha fazla guc harciyor 9da. Gerek isletim sistemi, gerek ram, gerek grafik. Bilmiyorum ben bunlardan cok rahatsizim. Geri donus yapamadim bunun icin daha cok rahatsizim.
7. 8.1 surumundeyken telefonun sesi bangir bangir ve netti, 9a guncelledigimde seste kisilma var. Eskisi gibi saglam ses alamiyorum.

Umarim iyi bi sekilde dusunup yaparsin. Sana verebilecegim tek tavsiye onerdigim youtube daki videoyu izlemen olacak. Orada hersey net (:
Çok teşekkürler, bağzı güzel yanları da var fakat kötü yanları iyi taraflarından daha fazlaymış o yüzden güncellememeye karar verdim.Tekrardan çok teşekkürler yardımlarınız için...

Oyla:
Üst Alt