Yardım GÜNCELLEMEYİ GERİ ALMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Arkadaşlar mi4 telefonumda güncelleme bölümünde yanlışlıkla bir yere dokundum kapandı bir süre bişey yükledi tekrar açıldı şuan ne rehbere nede uygulamalara giremiyorum sürekli (UNFORTUNATELY THE PROCESS ANDROİD PROCESS ACORE HAS STOPPED ) uyarısı alıyorum. Telefonumu eski haline nasıl getirebilirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam güncelleyici uygulamasına girin ve telefonu kurtarma modunda başlat seçeneğini seçin. Kurtarma modunda açıldıktan sonra ise aktif sistemi değiştirin (sistem 1'de ise sistem2, sistem 2'de ise sistem 1 yapın) ve yeniden başlatın.

Oyla:

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui v6 sürümüne yükselttim sorun düzeldi fakat şimdide play store uygulaması durduruldu uyarısı veriyor

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

muratmantc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Mİ5 PRO
Konular
6
Hocam güncelleyici uygulamasına girin ve telefonu kurtarma modunda başlat seçeneğini seçin. Kurtarma modunda açıldıktan sonra ise aktif sistemi değiştirin (sistem 1'de ise sistem2, sistem 2'de ise sistem 1 yapın) ve yeniden başlatın.
buradaki sistem 1 sistem 2 mantigi nedir?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
buradaki sistem 1 sistem 2 mantigi nedir?
Tam olarak işte bu durum.
Yani cihazın içinde 2 ayrı sistem bölümü var. Basit bir deyişle 2 ayrı rom var da diyebiliriz. Birini guncellerken sorun olursa, diğeri ile telefon açılıp diğer güncelleme gelene kadar beklenebilir.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Ayarlar/yüklü uygulmalar altından play store uygulamasının verilerini temizlemeyi bir deneyin hocam.
Verileri temizledim olmadı miui 6.7.1.0 en son güncellemesini yükledim yine olmadı komple play store sildim. Rom içinde gelen diğer google uygulamalarını da açmıyor (cihazınız uygulamalarınızdan bazıları için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. üreticiyle iletişim kurun) şeklinde bilgi yazısı çıkıyor. Bu gapps sorunu olabilir mi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Verileri temizledim olmadı miui 6.7.1.0 en son güncellemesini yükledim yine olmadı komple play store sildim. Rom içinde gelen diğer google uygulamalarını da açmıyor (cihazınız uygulamalarınızdan bazıları için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. üreticiyle iletişim kurun) şeklinde bilgi yazısı çıkıyor. Bu gapps sorunu olabilir mi?

Evet hocam sıkıntınız uyumsuz gapps paketi gibi görünüyor. Uyumlu bi gapps paketi flashlamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Evet hocam sıkıntınız uyumsuz gapps paketi gibi görünüyor. Uyumlu bi gapps paketi flashlamayı deneyebilirsiniz.
Hocam forumdan gapps paketi buldum fakat ne güncelleyiciden nede recoveryden yükleyemiyorum. Bunu yüklemenin başka bir yolu var mı?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam forumdan gapps paketi buldum fakat ne güncelleyiciden nede recoveryden yükleyemiyorum. Bunu yüklemenin başka bir yolu var mı?

Recovery değiştirip yükleyebilirsiniz hocam. Güncelleyiciden öncelikle aşağıdaki dosyayı yükleyin. Daha sonra telefonu yeniden başlatın. Güncelleyiciye girin ve kurtarma modunda başlat'ı seçin. İnstall zip diyerek gappspakedini yükleyin.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt