Yardım GÜNCELLEMEYİ GERİ ALMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Arkadaşlar mi4 telefonumda güncelleme bölümünde yanlışlıkla bir yere dokundum kapandı bir süre bişey yükledi tekrar açıldı şuan ne rehbere nede uygulamalara giremiyorum sürekli (UNFORTUNATELY THE PROCESS ANDROİD PROCESS ACORE HAS STOPPED ) uyarısı alıyorum. Telefonumu eski haline nasıl getirebilirim.

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
[
Evet hocam sıkıntınız uyumsuz gapps paketi gibi görünüyor. Uyumlu bi gapps paketi flashlamayı deneyebilirsiniz.

Forumda bulduğum gapps paketinde imza hatası gibi uyarı çıkıyor yüklemiyor mi 4w miui v7 için uygun paket linki verebilir misiniz?

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Şu durum da eski romunuzu baştan kurmanız veya wipe yapmalısınız.. Eski romunuzun üstüne kurduğunuz güncellemeniz eski sürüm ile uyumsuz görünüyor.

Oyla:

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Şu durum da eski romunuzu baştan kurmanız veya wipe yapmalısınız.. Eski romunuzun üstüne kurduğunuz güncellemeniz eski sürüm ile uyumsuz görünüyor.
Hocam ben sıfırdan kurmak istiyorum aslında ama içindeki rehber mesajlar ayarlar 40 küsür uygulama ve bidünya foto video gidecek diye korkuyorum. Bu işlemi risksiz tamamlamak için ne önerirsiniz.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Rehberi mi hesabınıza atarsanız rehber kaybınız olmaz. Senkronizasyonunuz açıksa fotoğraflar ve videolar da micloud hesabınızda olacaktır. Geriye sadece uygulamalarınız kalır.

Oyla:

BLACKMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
MI4 FDD-LTE
Konular
5
Az önce yedekleme için titanyum diye bi uygulama buldum internet yorumları iyi gibi yükledim ama şuan yüklü olan süpersu uylaması android 4.3+ üzerindekiler için problem olabilir yükseltin diye uyarı veriyor. bu uygulamayı daha önce kullanan varmı güvenilir midir.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
BLACKMAN uygulama güvenilirdir, lakin yeni kuracağınız romda root yetkisinin olması gerekir. Yedek olarak titanium backup dosyasını bilgisayarınıza yedekleyip rom yükleme işlemi sonrası tekrar dosyalarınızın ana dizinine attığınızı varsayarsak.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Az önce yedekleme için titanyum diye bi uygulama buldum internet yorumları iyi gibi yükledim ama şuan yüklü olan süpersu uylaması android 4.3+ üzerindekiler için problem olabilir yükseltin diye uyarı veriyor. bu uygulamayı daha önce kullanan varmı güvenilir midir.
Bu uygulamayı Android'i bildim bileli (ki bu işe 2010 yılında başladım), bilir ve zaman zaman bazı uygulamalar için kullanırım. Özellikle Google Authenticator, Iscep gibi aktivasyon işlemleri meşakkatli olan ve kamera, kablosuz ağ kontrolörü gibi birçok ayar yapılması gereken uygulamalar için büyük kolaylık.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

Ali...12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Hocam güncelleyici uygulamasına girin ve telefonu kurtarma modunda başlat seçeneğini seçin. Kurtarma modunda açıldıktan sonra ise aktif sistemi değiştirin (sistem 1'de ise sistem2, sistem 2'de ise sistem 1 yapın) ve yeniden başlatın.

Güncelleyici uygulaması nerde bulamadım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güncelleyici uygulaması nerde bulamadım
Konu çok eski... 5 yıl önce Xiaomi cihazlarda iki farklı partisyon vardı ve güncelleme geldiğinde eski sürümü kullanmak için diğer partisyonu seçmek yeterli oluyordu. Günümüzde bootloader kilidini açarak eski sürümü yeniden kurmanız gerekmektedir.

Konu güncelliğini yitirdiği için yeni yorumlara kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt