Yardım Güncellemeden sonra whatsapp bildirim sesi sorunu

Sadhan85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadullah
Cihazım
Mi 5
Konular
15
Arkadaşlar 2ay önce 8.2 güncelledim. Güncelledim günden beri whatsapp da indirdiğim ses tonlarını seçince mesaj gelmelerine ses çıkmıyor. Telefonun o kendi seslerini seçince sorun yok ama +ya basıp ses eklediğimde üstünde basınca ön dinlemede ses çıkıyor. Seçiyorum birisi mesaj atınca ses yok. Delirmek üzereyim dün en son fabrika ayarlarına döndüm bu yüzdende 1 yıldan fazla oynadığım oyunda yalan oldu bütün emeklerim gitti ama whatsapp hala aynı. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen mi5prime

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Bu aksam miui 9'a güncelledim mi5 prime telefonumu. Whatsapptaki sorun halen devam ediyor. Yok mu bunun bir çözümü deli olacağım. Miui'nin kendi bildirim sesleri de berbat, mecbur onları kullanmak zorundayım.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Bu aksam miui 9'a güncelledim mi5 prime telefonumu. Whatsapptaki sorun halen devam ediyor. Yok mu bunun bir çözümü deli olacağım. Miui'nin kendi bildirim sesleri de berbat, mecbur onları kullanmak zorundayım.
Cihazı rootlayıp istediğiniz zil sesini sistem zil sesleri içine atmaktan başka çare yok sanırım hocam.

Oyla:

Semisho

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samsungccc
Cihazım
J7 prime
Konular
0
Arkadaşlar bildirim seslerinden whatsappı etkinleştirin derim bende de vardı bu sorun, fakat bi şekilde devre dışı kalmış bildirimlerden etkinleştirince oldu

Oyla:

SanaTelefonAlacam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Bilişim
Konular
3
Bende aynı sorunu geçen gün yaşadım. Ayarlardan uygulama tercihlerini sıfırlayınca sorun çözüldü.. Buradaki yazıda resimli anlatımı mevcut.

Oyla:
Üst Alt