S s4wcod3r Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mert Cihazım Red Mi Note 8 Yaş 25 Konum bursa Katılım 14 Temmuz 2020 Konular 21 Mesajlar 43 Tepkime puanı 2 Puanları 8 23 Temmuz 2020 #1 merhabalar 3-4'tür güncelleme yaparken twrp ekranında kalıyorum sıkıntı olmaya başladı bu durum nasıl kurtulabilirim ?
merhabalar 3-4'tür güncelleme yaparken twrp ekranında kalıyorum sıkıntı olmaya başladı bu durum nasıl kurtulabilirim ?
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X6Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.671 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.911 Puanları 338 23 Temmuz 2020 #11 s4wcod3r' Alıntı: Redmi note 8 hocam kusura bakmayın daha yeniyim cihazı ne zaman güncellesem twrp modunda kalıyor açılmıyor telefon Kusuruma bakmayın. Peki note 8 en son sürümünü nerden bulacağım ? Hocam tam olarak nasıl yapacağım bunu imei gidermi yaparsam ? Genişletmek için tıkla ... Buyrun hocam Recovery - Redmi Note 8 - Root ve Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.) Root Nasıl yapılır : Redmi Note 8 - Magisk ile Root Custom Recovery Kurma Ve Çeşitleri : Redmi Note 8 Orangefox Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] Redmi Note 8 Sky Hawk Recovery(Official) Redmi Note 8 Orangefox[OFFICIAL](STABİL R10.1_3) forum.miuiturkiye.net Oyla: Oyla 0 Downvote
s4wcod3r' Alıntı: Redmi note 8 hocam kusura bakmayın daha yeniyim cihazı ne zaman güncellesem twrp modunda kalıyor açılmıyor telefon Kusuruma bakmayın. Peki note 8 en son sürümünü nerden bulacağım ? Hocam tam olarak nasıl yapacağım bunu imei gidermi yaparsam ? Genişletmek için tıkla ... Buyrun hocam Recovery - Redmi Note 8 - Root ve Recovery Kurulumları (Twrp- Orange Fox vb.) Root Nasıl yapılır : Redmi Note 8 - Magisk ile Root Custom Recovery Kurma Ve Çeşitleri : Redmi Note 8 Orangefox Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] Redmi Note 8 Sky Hawk Recovery(Official) Redmi Note 8 Orangefox[OFFICIAL](STABİL R10.1_3) forum.miuiturkiye.net
S s4wcod3r Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mert Cihazım Red Mi Note 8 Yaş 25 Konum bursa Katılım 14 Temmuz 2020 Konular 21 Mesajlar 43 Tepkime puanı 2 Puanları 8 23 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 edit// link atmış hocam teşekkürler. Oyla: Oyla 0 Downvote