Çözüldü Güncelleme yapamıyorum

bertonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Ota üzerinden yapacağınız güncellemeler ile imei uçmaz.

Fakat işlemi yapan kişinin ne gibi bir işlem yaptığını bilemediğimiz gibi kendisiyle iletişime geçerek teyit almanızda fayda vardır.
İmei atan kişiye yazdım twrp ekranı üzerinden güncellemeyide sıfırlamayi da ordan yapacaksın telefona yüklü dedi. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
11.0.6.0 PFBMIXM sürümü Android 9 du.
11.0.2.0. QFBMIXM Android 10 a geçildi.
Android sürümü 9 dan 10 a geçti. Yeni Versiyonlar da bu şekilde olur.
anladim Admin ,Teşekkürler Kafam karismisti benimde

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
İmei atan kişiye yazdım twrp ekranı üzerinden güncellemeyide sıfırlamayi da ordan yapacaksın telefona yüklü dedi. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Sistem güncelleyi üzerinden İndir ve Güncelle yapabilirsiniz. Otomatik olarak twrp de kuruluma geçeçektir. Kurulum tamamlandıktan sonra Art dalvik - cache yapıp Reboot/ System ile telefonu yeniden başlatınız. Güncellemeyi kurmuş olursunuz. Bu şekilde kurulmaz ise,
Güncellemeyi indiriniz.
Telefonu kapatınız.Ses açma ve güç düğmesine basılı tutarak Twrp ekranına giriş yapınız. Varsa şifrenizi giriniz.
Install kısımından indirdiğiniz güncelleme paketini seçiniz. Kurulumu yapınız. Kurulum tamamlandıktan sonra art dalvik - cache yapıp Geri geliniz Reboot / system yapınız.

bertonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Sistem güncelleyi üzerinden İndir ve Güncelle yapabilirsiniz. Otomatik olarak twrp de kuruluma geçeçektir. Kurulum tamamlandıktan sonra Art dalvik - cache yapıp Reboot/ System ile telefonu yeniden başlatınız. Güncellemeyi kurmuş olursunuz. Bu şekilde kurulmaz ise,
Güncellemeyi indiriniz.
Telefonu kapatınız.Ses açma ve güç düğmesine basılı tutarak Twrp ekranına giriş yapınız. Varsa şifrenizi giriniz.
Install kısımından indirdiğiniz güncelleme paketini seçiniz. Kurulumu yapınız. Kurulum tamamlandıktan sonra art dalvik - cache yapıp Geri geliniz Reboot / system yapınız.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Anladığım kadarıyla bu video daki gibi yapacağım sadece siz kurulum bitince art dalvik - cache yapın demişsiniz. Video da bunu göstermiyor. Bunu ben nasıl yapacağım

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Anladığım kadarıyla bu video daki gibi yapacağım sadece siz kurulum bitince art dalvik - cache yapın demişsiniz. Video da bunu göstermiyor. Bunu ben nasıl yapacağım

Rom kurulumu tamamlandıktan sonra Sol alt köşede Art dalvik - cache çıkacaktır hocam. Ona tıklayınız. art dalvik cache temizliği yapacaktır. İşlem bittikten sonra Navigasyon tuşları ile geri gelerek Reboot - system yapınız.

bertonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Rom kurulumu tamamlandıktan sonra Sol alt köşede Art dalvik - cache çıkacaktır hocam. Ona tıklayınız. art dalvik cache temizliği yapacaktır. İşlem bittikten sonra Navigasyon tuşları ile geri gelerek Reboot - system yapınız.
Tmm hocam indirme tamamlanınca yapacağım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Tmm hocam indirme tamamlanınca yapacağım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Rica ederiz hocam,
İşlemleri adım adım uygulama yapınız ve eksik bir işlem yapmadığınızdan emin olunuz lütfen.
- Twrp ile Install -> İndirdiğiniz Romu seçiniz. Swipe to Confirm yapınız.
- Yükleme tamamlandıktan sonra Sol Alt köşeden Art dalvik cache yapınız.Geri gelip Reboot - System yapınız ve Cihazın açılmasını bekleyiniz.

bertonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Rica ederiz hocam,
İşlemleri adım adım uygulama yapınız ve eksik bir işlem yapmadığınızdan emin olunuz lütfen.
- Twrp ile Install -> İndirdiğiniz Romu seçiniz. Swipe to Confirm yapınız.
- Yükleme tamamlandıktan sonra Sol Alt köşeden Art dalvik cache yapınız.Geri gelip Reboot - System yapınız ve Cihazın açılmasını bekleyiniz.

Güncellemeyi indirdim telefonu kapattım twrp yi açtım instale girdim fakat instal kısmı biraz farklı normalde DCIM DOWNLOAD vs vardı izlediğim videolarda burda yoktu neyse dedim guncelemenin olduğu storage dosyasına girdim fakat içi boş görünüyor? Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• IMG-20200325-WA0009.jpg
    IMG-20200325-WA0009.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG-20200325-WA0010.jpg
    IMG-20200325-WA0010.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 7

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Güncellemeyi indirdim telefonu kapattım twrp yi açtım instale girdim fakat instal kısmı biraz farklı normalde DCIM DOWNLOAD vs vardı izlediğim videolarda burda yoktu neyse dedim guncelemenin olduğu storage dosyasına girdim fakat içi boş görünüyor? Ne yapmalıyım?

Install zıp seçeneğine tıklayınız.

Üst Alt