Selamünaleyküm arkadaşlar,
Xiaomi mi 9t kullanıyorum imei atılmış durumda. İlk defa güncelleme geldi. İmei atan kişi güncelleme gelirse direk yapma imei gider gibi bişey demişti. Peki imei ve içinde ki dosyalarım gitmeden bu güncellemeyi nasıl yapabilirim? Rom root twrp vs bu işlerden hiç anlamadığım için sizlere sormak istedim?
Güncelleme ile imei Gitmez hocam ,Yapabilirsiniz ben Her güncellemeyi yaptim , Mi 9se tek imei kayitli ,Android 10 Yükselttim sorunsuz ,telefoncular bişeyden anladigi yokSelamünaleyküm arkadaşlar,
Xiaomi mi 9t kullanıyorum imei atılmış durumda. İlk defa güncelleme geldi. İmei atan kişi güncelleme gelirse direk yapma imei gider gibi bişey demişti. Peki imei ve içinde ki dosyalarım gitmeden bu güncellemeyi nasıl yapabilirim? Rom root twrp vs bu işlerden hiç anlamadığım için sizlere sormak istedim?
Admin 11.0.6.0 sürümden ,neden 11.0.2.0 Android 10 tabanli Sürümr düsüldü , Mi 9seOta üzerinden yapacağınız güncellemeler ile imei uçmaz.
Fakat işlemi yapan kişinin ne gibi bir işlem yaptığını bilemediğimiz gibi kendisiyle iletişime geçerek teyit almanızda fayda vardır.
Hocam Twrp ve Root Silinik bende , Tek imei kayit ettirdim eski Android telefonumu ,EEA Rom kullaniyorum ,Resetlemedikçe sorun yasarmiyim,TWRP yi biraz araştır, öğren yoksa telefon başa bela olabilir. Bu konuları öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. Güncellemeyle imei uçmaz.
Güncelleme ile imei Gitmez hocam ,Yapabilirsiniz ben Her güncellemeyi yaptim , Mi 9se tek imei kayitli ,Android 10 Yükselttim sorunsuz ,telefoncular bişeyden anladigi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Admin 11.0.6.0 sürümden ,neden 11.0.2.0 Android 10 tabanli Sürümr düsüldü , Mi 9se