hocam imei 600-700 liradan aşağı atan yok ücretli box ve toollar dışında yöntem yok. bu cihazı alıp sürekli 600-700 TL vermek mantıksız bence her formattan sonra belki daha da artacak bu imei atanların amacı ne onu da anlamış değilim 700 lira dedi geçen birisine sordum dedim bunlar kafayı yemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi markasından uzak durmak gerek aslında ucuz olmaktan çıktı artık cihazlar 15k olmus garantili fiyatı o fiyata iPhone alırım daha iyi. konuyu açtiğımda 9-10k di.
hayır alınmaz artık cihazın imei olayı sıkıntılı. fiyatı uçmuş stabil twrp bile yok ben aosp rom kullanıyorum her telefonumda Xiaomi yazılımı berbat yukarıdan bildirim panelini açarken bile donuyordu telefoncuda biraz kurcaladım cihazı. iphone alıp elimdeki android ile iki telefon kullanacağım.
hayır alınmaz artık cihazın imei olayı sıkıntılı. fiyatı uçmuş stabil twrp bile yok ben aosp rom kullanıyorum her telefonumda Xiaomi yazılımı berbat yukarıdan bildirim panelini açarken bile donuyordu telefoncuda biraz kurcaladım cihazı. iphone alıp elimdeki android ile iki telefon kullanacağım.