Çözüldü Güncelleme Sorunu [Yazılım Repair Yapanları İlgilendiriyor]

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Hocam bende de 13 T direncli var daha önce mui dan hyperosa kandırma yöntemiyle geçtim mui sürümünü gösterip hemen ismi değiştirip hyperosa gectim 1.10.0 güncellemesinde kadar indirip yaptım şimdi 2.0.10 nu indirdim olmadı kandirma yöntemiyle yapayım diyorum ama imei gider korkusuyla yapmadım siz denedinizmi 1.0.10 olan 13t ye umarım açıklayıcı olmuştur
mediatek cihazlar da seri kolay kolay silinmez hele ki dirençli ise :) nv silmediğiniz sürece asla :)

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
mediatek cihazlar da seri kolay kolay silinmez hele ki dirençli ise :) nv silmediğiniz sürece asla :)
Mi 14t pro kullanıyorum. Cihazım direnç kayıtlı. 10 gün kadar önce HarmonyOs 2.0 güncellemesi aldım. Imei kaybeymedim, ama dün BTK'dan şöyle bir mesaj aldım. Cihazınızın kimlik bilgileri değiştirildiği için 30 gün sonra kapatılacaktır. Burada HarmonyOs 2.0 etkisi var mı? yoksa yeni imei yazılması problemimi çözer mi?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Mi 14t pro kullanıyorum. Cihazım direnç kayıtlı. 10 gün kadar önce HarmonyOs 2.0 güncellemesi aldım. Imei kaybeymedim, ama dün BTK'dan şöyle bir mesaj aldım. Cihazınızın kimlik bilgileri değiştirildiği için 30 gün sonra kapatılacaktır. Burada HarmonyOs 2.0 etkisi var mı? yoksa yeni imei yazılması problemimi çözer mi?
Seri patlamış hocam :)
Bir de bazı operatörler şuan btk ya bildiri gönderiyor bir kaç kişi daha yaşamış bu olayı.

Ama yeniden yaptırınız kendiniz verin genel de bunu yapanlar kendisi verdiği zaman garantisini vermez kolay gelsin.

yusufabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi MI5
Konular
1
Selamlar. 20 Eylülde Xiaomi 13T cihazıma yazılım ile imei repair işlemi uygulandı. Çok fazla ilgilenmediğim için bu süre içinde fark etmemişim 2-3 güncelleme yayınlanmış fakat bunların hiçbiri telefona gelmedi. Sürüm yazısına tıklayınca tepki vermiyordu.

Sonra telefondan Güncelleyici (updater) apknin silindiğini fark ettim. Muhtemelen yazılım ile imei yazılınca silindi çünkü ben apkyi manuel olarak yüklemeden önce böyle bir uygulamanın telefonda olmadığından eminim. Türkçe ve İngilizce olarak detaylıca arattım çünkü. Zaten bu sistem uygulamasını 3. parti uygulama olmadan elle silmenin yolu yok.

Her neyse...

Manuel olarak güncelleyici apkyı yükledim ve hemen en son güncelleme geldi. İndirdim yükledim fakat güncellemeden sonra "nv data corrupted" hatası alıyor. Şimdi bu hata çok popüler bir hata fakat bu telefon için "güncelleme alabilir" deniliyordu. HyperOS 2'yi geçtim 1'de bile güncelleme yapamıyorum.

Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? veya tam tersi yazılım ile repair yapıp da hyperos 1 güncellemelerini sorunsuz uygulayabilen var mı?

Bazıları hyperos 2 güncellemesini bile sorunsuz yapabildiğini yazmış çünkü. Bu konu hakkında doğru düzgün bir geri dönüş yapılmıyor.

Çok fazla belirsizlik var. Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Güncellemeleri uygulayabiliyor musunuz?
Bu arada araya giriyorum ama geri bildirimde bulunmak adına yazıyorum sorunum halloldu. 20 eylülde eski yöntem ile imei atıldığı için güncelleme yapmıyordu yeni yöntem ile attım ve bu sorun kalktı hatta hyperos 2'ye geçiş yaptım. BL kilidi açık. H.kadioglu'na teşekkürler.

Üst Alt