- Adım
- Polat
- Cihazım
- Xiaomi MI5
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler geri bildirim için. BL kapalı veya açık olması güncellemeyi etkiliyor mu bu konuda da ayrıca bir bilgi kirliliği var sanırım açığa kavuşursa çok iyi olur çünkü güncelleme alanların çoğu bl kilidi kapalı diyor ilginç bir tesadüf mü yoksa alakası var mı emin olamadım.Merhaba hocam, bende 2 adet 13T var 1-2 hafta önce H.kadioglu ustama yazılımsal IMEI kaydı yaptırdım sağolsun buradan birkez daha teşekkür ediyorum kendisine.
Senin soruna gelirsek hocam bendeki cihazların ikisinde de hyperos1 global vardı bl kapalıydı.
1.0.9.0 global olan cihaz hyperos2 güncellemesini aldı ve sorunsuz çalışıyor.
1.0.10.0 olan cihaz güncelleme almadı hyperos1 de sorunsuz çalışıyor. Aynı sürümü yeniden indirip güncelledim sorunsuz açıldı.
Bildiğim kadarıyla yazılımsal IMEI atılan 13T'lerde güncelleme yapılabilir, sıfırlama yapılabilir ama farklı rom yüklenmemesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet muhtemelen öyle yine de daha fazla geri dönüş yapılırsa durum daha da netliğe kavuşurYeni çıkan yöntemle ile güncelleme ve sıfırlama sorunsuz hocam siz eski yöntem ile yapılmış işlem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada sizin cihazınız da 13t miydi?Yeni çıkan yöntemle ile güncelleme ve sıfırlama sorunsuz hocam siz eski yöntem ile yapılmış işlem
Son düzenleme: