Yardım Guncelleme sonrası playstore sorunu

moscow89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
7.3.2 guncellemesi sonrası playstore hicbir uygulamayı guncellemiyor "kablosuz bekleniyor" yaziyor ve indirme gerçekleşmiyor. Uygulama ayarlarindan play store veri ve güncellemelerini kaldirdim fakat sorunum cozulmedi. Rom yuklemek istedim fakat pc ye telefonumu yedekleyemiyorum. Suite uygulamasi telefonumu tanimlamiyor. Bu sorunu cozebilmem icin alternatif ne yapabilirim?? Cevaplarınız icin tesekkurler.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Genel bir sorun sanırım kardrşim sadece xiaomi cihazlara has bişey değil yani. Vpn kullanarak sorunu çözebilirsin. Önerim TurbuVPN uygulaması. Hız konusunda en iyisi bu.

Oyla:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Bende sorun yok wifi ve hücresel ağdan indirme ve güncelleme yapıyor

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Genel bir sorun sanırım kardrşim sadece xiaomi cihazlara has bişey değil yani. Vpn kullanarak sorunu çözebilirsin. Önerim TurbuVPN uygulaması. Hız konusunda en iyisi bu.
Genel bir sorun değil eren2535 hocanında dediği gibi bendede sorun yok. Yani rom kaynaklı diyelim. :)

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Genel bir sorun değil eren2535 hocanında dediği gibi bendede sorun yok. Yani rom kaynaklı diyelim. :)

Romdan kaynaklı değil hocam onu ben de düşündüm ve farklı cihazlarda da deneme yaptım. Gm4g, asus zf5, htc desire620g, samsung s6edge gibi cihazlarda da denedim aynı sorun var. Yanlızca play storede var ama sorun normal internette sorun yok. Superonline kaynaklı bi sorun sanırım. Yani benim net superonline ve tek açıklama bu geliyor aklıma. Romdan kaynaklı olsa idi eski sürüme döndüğümde aynı sorunu almazdım :)

Oyla:

moscow89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun en son gelen guncelleme sonrasi cozuldu. Cevaplariniz icin tesekkur ederim...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt