Yardım Güncelleme Sonrası NV Data is corrupted hatası (bl kilitli)

emir.4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
xiaomi 15t pro
Konular
0
Burada asıl mesele sıfır imei atılmamış 15t pro neden bu hatayı veriyor? Kilit de kapalıymış yazılımsal kayıt denenir ama düzelmez ise yetkili hesap ücretinin boşa gitme riski var. Ben bu cihazı meslektaşlarıma da danıştım hiç birisi bir anlam veremedi. bu modelde karşılaşılan bir durum değil. Cihaz hyperos 3 güncellemesi de almamış. Direnç yapılan bir model olsa direnç değişimi en mantıklı olanıydı ama bu seçenekte yok.
kilit acık telefonu ilk actığımda kilit sembolu acık göstermişti de bunun bi çözümü yokmu şimdi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
kilit acık telefonu ilk actığımda kilit sembolu acık göstermişti de bunun bi çözümü yokmu şimdi
O zaman sizin cihaza yazılımsal kayıt yapmışlar. Kilit açık ise deneriz en azından ücret riski olmaz.

emir.4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
xiaomi 15t pro
Konular
0
satıcının sayfasında 3.4 ürün var satıcının adı mirfay taracıyınıza mirfay hepsiburada yazın bir sürü şikayet cıkıyo

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
satıcının sayfasında 3.4 ürün var satıcının adı mirfay taracıyınıza mirfay hepsiburada yazın bir sürü şikayet cıkıyo
Türkiye cihazı ve garantili ürün ise tüketici hakem heyetine başvurun. Yasal yollardan ilerleyin. Ben yurtdışı cihaz zennetmiştim.

emir.4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
xiaomi 15t pro
Konular
0
Türkiye cihazı ve garantili ürün ise tüketici hakem heyetine başvurun. Yasal yollardan ilerleyin. Ben yurtdışı cihaz zennetmiştim.
ürün satış sayfasında xiaomi türkiye garantili diye satıyo e devletten imei kayıt baktırdım ithalat üzrine kayıt diyo büyük ihtimalle ürün yurt dışı ama yurt içi diye satıldı

Üst Alt