- Adım
- MetinKocabay
- Cihazım
- Mi 13 T
- Meslek
- İnsan Sarrafı
- Konular
- 35
Ne olmuyorHocam benimkisi böyle olmuyor nasıl yapabilirim
Ne olmuyorHocam benimkisi böyle olmuyor nasıl yapabilirim
Modem dosyası ile ilgili değil romla ilgili sorun sesisin kesik gelmesi bilgin olsunSelamün aleyküm hocam poco M3 MIUI 13 yüklendikten sonra modem dosyasını flashladim haliyle. Fakat ses kesik geliyor arama yapmıyor ve telefon çok kötü kasıyor. Mecburen 12.5 dönmek zorunda kaldım. MIUI 13 u düzgün xalitiracak bir modem dosyasi mevcutmudur acaba.
Teşekkürler patron aynı sorun sizde demi olduModem dosyası ile ilgili değil romla ilgili sorun sesisin kesik gelmesi bilgin olsun
Teşekkürler patron aynı sorun sizde demi oldu
Senin bahsettiğim sorunu 12.5.0 da yaşadım ben 12.0.9 sürümümde kaldım.Modem dosyası ile ilgili değil romla ilgili sorun sesisin kesik gelmesi bilgin olsun
Redmi 9T ve Poco M3 cihazlarına bugün gelen güncelleme imei koruma önlemlerinden dolayı cihazlar recovery moduna düşüyor, güncelleme yapan müşterilerimiz varsa ve bize şikayet ile gelen olursa.
NVdata hatasından kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor.
1- Bilgisayarınıza adb & fastboot sürücülerini kurmalısınız.
2- Ses kısma ve güç tuşuna uzun süre basılı tutarak telefonu fastboot moduna almalısınız.ADB Installer v1.5.1 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
3- Bilgisayar aracılığıyla cihazınıza uygun indirdiğiniz dosyanın bat dosyasına tıklayarak yüklemeyi yapmalısınız.
POCO M3 için gerekli dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
REDMI 9T için,
Rehber - Güncelleme Sonrası Açılmayan Redmi 9T ve Poco M3 Çözümü
Redmi 9T ve Poco M3 cihazlarına bugün gelen güncelleme imei koruma önlemlerinden dolayı cihazlar recovery moduna düşüyor, güncelleme yapan müşterilerimiz varsa ve bize şikayet ile gelen olursa. NVdata hatasından kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor. 1- Bilgisayarınıza adb &...forum.miuiturkiye.net