- Adım
- Cengiz deniz
- Cihazım
- REDMİ Mİ 11LİTE
- Meslek
- YAZILIM
- Konular
- 2
fastbootta almaya çalış sürekli alırsa bootloader kilidi açıksa modem flashla
fastboota aldım hocam,pc ye bağladım cihaz bağlı gözüküyor ama sürücü kullanılamıyor diyor.Bootloader kilidini nasıl göreceğimfastbootta almaya çalış sürekli alırsa bootloader kilidi açıksa modem flashla
Cihaz EDL modda hocam maalesef.Arkadaşlar hanımın telefonu uygulama hata veriyor oda yeniden başlatayım diyor.ama telefon bir türlü açamıyorum.imei atılmış cihazdır.fasboot recovery moduna girmiyor.telefonu şarja taktım tık yok.tamamen ölmüş gibi.bilgisayardan mi flas üzerinden göreyim dedim pc de Com3 olarak görünüyor.ne yapmam gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar hanımın telefonu uygulama hata veriyor oda yeniden başlatayım diyor.ama telefon bir türlü açamıyorum.imei atılmış cihazdır.fasboot recovery moduna girmiyor.telefonu şarja taktım tık yok.tamamen ölmüş gibi.bilgisayardan mi flas üzerinden göreyim dedim pc de Com3 olarak görünüyor.ne yapmam gerekiyor.
Şuanda bataryayı bitirme aşamasındayız bakalım hayırlısıCihaz EDL modda hocam maalesef.
Bataryayı bitirip veya atarya bağlantısını söküp takarak EDLden çıkartmayaı deneyebilirsiniz.
Eğer çıkmazsa yetkili hesapla yazılım atılması gerekir.
Öncelikle poco M3 konu başlığı resmen fırsatçı paragöz insanlarla dolmuş.kimse kimseye yardımcı olmuyor.sorunu hal ettim cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Şuanda bataryayı bitirme aşamasındayız bakalım hayırlısı
Şuanda bataryayı bitirme aşamasındayız bakalım hayırlısı
Öncelikle poco M3 konu başlığı resmen fırsatçı paragöz insanlarla dolmuş.kimse kimseye yardımcı olmuyor.sorunu hal ettim cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Batarya bitince edl den çıktıSüper yöntem hocam
Batarya bitince EDL'den çıktı mı hocam?
Esasında yetkili hesapla işlem yapanlar çok kazanmıyorlar hocam. Yetkili hesap dolar üzerinden alınıyor ve doların, ekonomimizin durumu malum. Tabii ki bazen ücretsiz çözüm varken ücretliye yönlendiren de oluyor ama bunların da çoğu ya bilgisizlikten ya da sorumluluk almak istenmemesinden kaynaklı. Sonuç olarak yetkili hesap garanti ama batarya bittiğinde de EDL'den çıkmayabiliyor. Bu defa da batarya tavsiyesi veren kişiye zamanımı çaldın sitemi edilebiliyor. Örnek : ben