Soru Güncelleme hastalığı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bende hocam tesadüfe bak :D İnşallah yakın bir zamanda herkes kullanacak. :)
Gerçekten de çok büyük tesadüf valla, oysa siz neredesiniz, ben nerede

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ben bir ara eski adı Cyanogen Mod olan Nightly romu yüklüyordum, yani her gün güncelleme alıyordum ve ayrıca o Alman forumunda da oldukça aktiftim... S3 zamanında... O her gün gelen güncelleme ile herkes çocuklar gibi mutlu olurdu... Hey gidi günler

Lineage hala gunluk güncelleme aliyor. Haftada 1 iki haftada 1falan guncelliyorum ben de

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Lineage hala gunluk güncelleme aliyor. Haftada 1 iki haftada 1falan guncelliyorum ben de
Verdiğini biliyorum ama şu anki cihazım için yok, zaten olsa da, yüklemem, neden? Çünkü o zaman Miui yoktu veya ben Miui yi bilmiyordum... Artık haftalık güncelleme bana yeterli

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Verdiğini biliyorum ama şu anki cihazım için yok, zaten olsa da, yüklemem, neden? Çünkü o zaman Miui yoktu veya ben Miui yi bilmiyordum... Artık haftalık güncelleme bana yeterli

Miui tabanli romlar vardi aslinda ve cok da iyi romlardi. Bir sure coloros kullandim mesela. Ozellik olarak oldukca iyiydi. Yine de miui tabanli romlar xiaomideki kadar iyi calismiyordu diger telefonlarda. Sonra guncelleme gelmedi iste. Pis kaka oldu :)

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11
Herkese merhaba,
Bütün yorumların hepsini okudum. Bu işlerle başta teknolojiyi ve yenilikleri sevip takip eden insanlar uğraşıyor. Ve en can alıcı nokta limitleri zorlamak arkadaşlar. Hoşumuza giden şey bu... Millet olarak sonuna kadar vazgeçmiyoruz ; )
Nerdeyse bütün Android romları denedim. Ressurection Remix stock'ta bence 1 numara. (Denemeyen arkadaşlara tavsiyemdir.) Samsung Galaxy S2'im var. Üzerinde RR rom var. O kadar stabil çalışıyor ki. Donanımı yetmediği için arada zorlanıyor garip. Yoksa herşeyi çok iyi...
Ama MIUI cidden bambaşka bir şey. Arayüz IOS Android arası ama ikisinden de şık. Tasarımcıları tebrik etmek lazım. Hepimizi adeta mıknatıs gibi bu markaya çeken şey bu.
Allah aşkına yıl 2019 Iphone kilit ekranındaki el feneri ikonu nedir öyle arkadaş. Öyle saçma sapan şeyler var ki detay olarak. Ama MIUI öyle değil. Uyum ve ahenk var. Samsung da bunu görmüş olmali ki One UI arayüzüne geçiyor. İyi de yapıyor. Sanırım bundan sonraki telefonumda Xiaomi olacak...
İyi akşamlar, iyi forumlar dostlar...

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
1-) Her Güncellemede Yenilik Geliyor, yeniliği kim sevmez ?
2-)Güncelleme Yapınca tabiki'de değişiklik oluyor. Değişiklik Olmasa neden güncelleme gelsin ?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
1-) Her Güncellemede Yenilik Geliyor, yeniliği kim sevmez ?
2-)Güncelleme Yapınca tabiki'de değişiklik oluyor. Değişiklik Olmasa neden güncelleme gelsin ?
*Yeniliği sevmek, yenilikçi olmak her daim iyidir fakat; gelen yenilik telefonu eskitiyor ;)
*Stabilite bozulmadığı sürece, değişimde ferahlık vardır.

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
*Yeniliği sevmek, yenilikçi olmak her daim iyidir fakat; gelen yenilik telefonu eskitiyor ;)
*Stabilite bozulmadığı sürece, değişimde ferahlık vardır.
Yenilik Gelsinde... Telefon Eskisin yeterki :)... Çalışıp Xiaomi'nin de yenisini alırız :)

Önceden Tuşluydu Telefonlar... Şimdi ise Dokunmatik

Önceden Şifre ile açardık... Şimdi ise Parmak izi ve Yüz tanıma

Küçük bir bilekle bile ... kalp ritmini rahatca öğrene biliyorsun... anlık bakabiliyorsun..

İlerde Ne güzellikler Olacak kim bilir :)... inşallah o güzellikleri görebiliriz

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yenilik Gelsinde... Telefon Eskisin yeterki :)... Çalışıp Xiaomi'nin de yenisini alırız :)

Önceden Tuşluydu Telefonlar... Şimdi ise Dokunmatik

Önceden Şifre ile açardık... Şimdi ise Parmak izi ve Yüz tanıma

Küçük bir bilekle bile ... kalp ritmini rahatca öğrene biliyorsun... anlık bakabiliyorsun..

İlerde Ne güzellikler Olacak kim bilir :)... inşallah o güzellikleri görebiliriz
Sizin görme ihtimaliniz benim görme ihtimalimden daha yüksek bence

Üst Alt