Soru Güncelleme doğrulanamıyor 9.5.9.0 Redmi 5 Plus

taha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi 5 plus
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.
Cihazı dün aldım. Telefonu açıp wifiye bağladığımda güncelleme olduğunu söyledi. 3-4 defa denememe rağmen güncelleme indiriliyor ve %100 olduğunda "Güncelleme doğrulanamıyor - Bu güncellemenin kaynağı doğrulanamadı. Tekrar indirmeyi deneyin." uyarısı alıyorum. Kendi sitesinden de 1.4 gb indirdim telefona usb kablosu ile atıp ordan güncelleyim dedim yine aynı uyarıyı verdi. Araştırıyım dedim reboot falan olayları çıkıyor. Telefonu da teknosadan aldım garantiden çıksın istemiyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz? Yapacağım güncellemenin fotoğrafını ekledim.

Ekli dosyalar

• 356.jpg
    356.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

taha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi 5 plus
Konular
1
Tamam doğru yerdesiniz. Onay verip cihazla hesabı bağlama butonuna basın ve başarıyla eklendi mesajı gelene kadar bekleyin. Başka bir hata mesajı verirse buraya yazın

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam senide çok rahatsız ettim ancak ben beceremedim bu işi. Mi hesabı istedi mail ile üye oldum sonra telefon doğrulattı. Ekte gönderdiğim ekranda kaldım. Hesap ve cihaz ekle butonuna basıyorum, başarıyla eklendi Mi hesabı bu cihaz ile eşlendi yazıyor. unlock.update.miui.com sitesine giriyim dedim çince ve çeviri yapınca manasız geliyor. Altından kalkamadım durumun bi yardım edersen sevinirim.

Ekli dosyalar

• 12.jpg
    12.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 51
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Başarıyla eklendi diyorsa hocam sorun yok. Şimdi en.miui.com/unlock adresinden mi unlock tool indirin, cihazı fastboot a alıp kilidi açmayı deneyin, size 360 saat sonra tekrae deneyin diyecektir. 360 saat yani 15 gün sonra kilidi açıp cihazı güncelleyebilirsiniz.

Hocam senide çok rahatsız ettim ancak ben beceremedim bu işi. Mi hesabı istedi mail ile üye oldum sonra telefon doğrulattı. Ekte gönderdiğim ekranda kaldım. Hesap ve cihaz ekle butonuna basıyorum, başarıyla eklendi Mi hesabı bu cihaz ile eşlendi yazıyor. unlock.update.miui.com sitesine giriyim dedim çince ve çeviri yapınca manasız geliyor. Altından kalkamadım durumun bi yardım edersen sevinirim.

Oyla:

taha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi 5 plus
Konular
1
Başarıyla eklendi diyorsa hocam sorun yok. Şimdi en.miui.com/unlock adresinden mi unlock tool indirin, cihazı fastboot a alıp kilidi açmayı deneyin, size 360 saat sonra tekrae deneyin diyecektir. 360 saat yani 15 gün sonra kilidi açıp cihazı güncelleyebilirsiniz.

Bu işlem teknosanın verdiği garantiyi iptal falan etmez değil mi? Cihazı daha dün aldım küt diye iptal ettirmekten korkuyorum (Cahilliğime yanayım.)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bu işlem teknosanın verdiği garantiyi iptal falan etmez değil mi? Cihazı daha dün aldım küt diye iptal ettirmekten korkuyorum (Cahilliğime yanayım.)
Güncelleme istiyorsanız bunu yapmanız lazım malesef. Garanti firması ne cihazın?

Oyla:

taha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi 5 plus
Konular
1
Güncelleme istiyorsanız bunu yapmanız lazım malesef. Garanti firması ne cihazın?

Garanti belgesinde EVO yazıyor.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Cihazi geri iade etme hakkiniz var.
Bana sorarsaniz iade edin. Çin cihazlarinda band 20 yok diye biliyorum.ayrica guncelleme sorunlari da var

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aynı sorunu geçen gün bir arkadaş daha yaşamıştı.
O son güncellemeyi değil ondan önceki bir güncellemeyi yükledi. (örn sizin güncellemeniz 1 ise ve son güncelleme 3 ise 2'yi önce yükledi gibi)
Böyle yaptı son güncellemeyi telefon otomatik almaya başladı :) Redmi 5 Plus forumuna bakarsanız görürsünüz konuyu hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

taha7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi 5 plus
Konular
1
Aynı sorunu geçen gün bir arkadaş daha yaşamıştı.
O son güncellemeyi değil ondan önceki bir güncellemeyi yükledi. (örn sizin güncellemeniz 1 ise ve son güncelleme 3 ise 2'yi önce yükledi gibi)
Böyle yaptı son güncellemeyi telefon otomatik almaya başladı :) Redmi 5 Plus forumuna bakarsanız görürsünüz konuyu hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün 9.5.11.0 güncellemesi geldi ve ilginçtir sorunsuz bir şekilde attım güncellemeyi :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün 9.5.11.0 güncellemesi geldi ve ilginçtir sorunsuz bir şekilde attım güncellemeyi :)
Geçmiş olsun hocam :)

Oyla:
Üst Alt