Rom Güncel Rom Önerisi

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
bundan 1 ay önce Aosp Pixel Experince Kurdum Redmi note 9s cihazıma fakat kamera yoktu bende flashlanan kamerayı (adını unuttum) denedim olmadi tekrar miui hint romuna döndüm öneririm..
kamera miui gibi olsa 1 dakika bile durmam miui de bundan önceki cihazımda (r5+) 1.5 yıl boyunca pixel experince kullandım
pixel experince kullanıp kamera olayını halleden varsa yardımcı olursa sevinirim

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
bundan 1 ay önce Aosp Pixel Experince Kurdum Redmi note 9s cihazıma fakat kamera yoktu bende flashlanan kamerayı (adını unuttum) denedim olmadi tekrar miui hint romuna döndüm öneririm..
kamera miui gibi olsa 1 dakika bile durmam miui de bundan önceki cihazımda (r5+) 1.5 yıl boyunca pixel experince kullandım
pixel experince kullanıp kamera olayını halleden varsa yardımcı olursa sevinirim
Anx camera denedinizmi?

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
flashlanan kamera derken onu kastetmiştim evet denedim ama bootloop oldu
Bu telefonda dynamic partition yani süper bölüm var flashlayarak yani twrp ile yüklenen herhangi bir şey yükleyemezsiniz. Fastboota düşer. Ya normal apk olarak kuracaksınız ya magisk modülü bulup onu kuracaksınız.

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Hocam ben bu romun anx kamera included olanını gördüm isterseniz linkini size atayım anlık olarak indiriyorum bu romu deneyimleyip sonuçları paylaşırım.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Ayrıca sitesinde magisk modülünden bootlop fixine kadar herşey var. Sadece biraz uğraşacak meraklı biri lazım. :P

Bunlar neden bahsediyor diye konuya fransız kalanlar için şöyle söyleyeyim. ANX camera xiaomi miui kamera uygulamasının aosp vb gibi miui dışındaki romlarda kullanılabilmesi için portlanmış özel bir sürümüdür.

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Hocam ilk olarak rom u mıuı 12 destekli twrp ile temiz kurulum ardından da format data yaparak kurdum sıkıntısız olarak bu işlem gerçekleşti (bazen hatalar alıyordum) Pil performansını çok deneyemedim o yüzden net bir sonuç söyleyermem ama bir durum çok dikkat çekti bu anx kamera ile uygulama içerisinde resim çektikten sonra çektiğiniz fotoğrafı görebiliyorsunuz ama uygulamaya yeniden girdiğinizde bu olmuyor ama tabiki galeriye kaydediliyor tek sıkıntı bunu gördüm herhangi bir bug yaşamadım şu an gözlemlerim bu şekildeydi hocam linki de hemen koyuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sitesinde magisk modülünden bootlop fixine kadar herşey var. Sadece biraz uğraşacak meraklı biri lazım. :P

Bunlar neden bahsediyor diye konuya fransız kalanlar için şöyle söyleyeyim. ANX camera xiaomi miui kamera uygulamasının aosp vb gibi miui dışındaki romlarda kullanılabilmesi için portlanmış özel bir sürümüdür.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Hocam ilk olarak rom u mıuı 12 destekli twrp ile temiz kurulum ardından da format data yaparak kurdum sıkıntısız olarak bu işlem gerçekleşti (bazen hatalar alıyordum) Pil performansını çok deneyemedim o yüzden net bir sonuç söyleyermem ama bir durum çok dikkat çekti bu anx kamera ile uygulama içerisinde resim çektikten sonra çektiğiniz fotoğrafı görebiliyorsunuz ama uygulamaya yeniden girdiğinizde bu olmuyor ama tabiki galeriye kaydediliyor tek sıkıntı bunu gördüm herhangi bir bug yaşamadım şu an gözlemlerim bu şekildeydi hocam linki de hemen koyuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgilendirme için teşekkürler hocam
kamera stock camera ile aynı kaliteyi veriyor mu hocam

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s