Rom Güncel Rom Önerisi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bizim forumda böyle şeyler pek yazılmadığı için ayrıntılı cevap verirseniz sevinirim vermezseniz de canınız sağolsun.
MIUI standartlarında 9s için 8-12 saat ekran süresi gayetten normal. Genelde opera browser ile internette gezinme, birkaç saate kadar vanced ve basit eski kart oyunları birkaç kısa görüşme ve kısa süreli watsap. Wifi ve 4g sürekli açık ekran oto parlaklıkta. Benim kullanma standartlarıma göre 8in altını 12nin üstünü görmedim.
Aosp rom bu telefona hiç kurmadım. 8-12 saat ekran süresi alabilirmiyim?
Kullanılmayan zamanlarda batarya boşalıyormu?
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Sizin cihaza uygun AOSP rom var mı bilmiyorum MIUI gibi değil saf android rom MIUI'dan çok daha fazla ekran süresi alırsanız emin olun.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Masik'ten sizi vazgeçiren ne oldu
Buse S. Yıldız geliştirici rus arkadaşın tripleri diyerek ironi yapabilirim ancak arkadaş biraz tatile çıkmak istediğini ara vermesi gerektiğini söyledi telegramdan birkaç ay yokum dedi bari MIUI 12 tam stabil bir rom düzenleyip öyle gitseydi güzel olurdu diye düşünüyorum masik MIUI tabanlı en iyi rom şahsım adina konuşuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim forumda böyle şeyler pek yazılmadığı için ayrıntılı cevap verirseniz sevinirim vermezseniz de canınız sağolsun.
MIUI standartlarında 9s için 8-12 saat ekran süresi gayetten normal. Genelde opera browser ile internette gezinme, birkaç saate kadar vanced ve basit eski kart oyunları birkaç kısa görüşme ve kısa süreli watsap. Wifi ve 4g sürekli açık ekran oto parlaklıkta. Benim kullanma standartlarıma göre 8in altını 12nin üstünü görmedim.
Aosp rom bu telefona hiç kurmadım. 8-12 saat ekran süresi alabilirmiyim?
Kullanılmayan zamanlarda batarya boşalıyormu?
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
solanercan kisa kesit olarak önerim tarayıcı olarak via severseniz kullaniniz ☺️batarya dostudur

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Cevaplar şaka gibi.
Okuyan vardır diye yazıp duruyorum bende. :(
Tövbe olmasın ama daha yazmam.
Küstüm. Varsın dağın haberi olmasın.

Birumsev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Miuimix 11.0.11 tavsiye ederim, sorunsuz, stabil ve batarya performansı güzel. Oyun oynamama rağmen 13 saat ekran süresi veriyor.

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Miuimix 11.0.11 tavsiye ederim, sorunsuz, stabil ve batarya performansı güzel. Oyun oynamama rağmen 13 saat ekran süresi veriyor.
Bu değerleri wifi ile alıyorsunuzdur herhalde mobilde gitmez bu kadar aydınlık vs diğer durumlar nasıl eğer ss atarsanız daha iyi olabilir teşekkürler öneride bulunduğunuz için

Birumsev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Bu değerleri wifi ile alıyorsunuzdur herhalde mobilde gitmez bu kadar aydınlık vs diğer durumlar nasıl eğer ss atarsanız daha iyi olabilir teşekkürler öneride bulunduğunuz için
Pil yüzdem azalınca SS alırım hocam, oyun wifide oynandı onun dışında ara ara mobil veri de açık. Miui 12 sürümünü de deneyimledim, ona nazaran miui 11 pil konusunda daha istikrarlı.

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Pil yüzdem azalınca SS alırım hocam, oyun wifide oynandı onun dışında ara ara mobil veri de açık. Miui 12 sürümünü de deneyimledim, ona nazaran miui 11 pil konusunda daha istikrarlı.
Peki hocam o zaman beklemedeyiz sağolun :D

Birumsev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Bu değerlere göre ortalama 12 buçuk saat ekran süresi ediyor tam batarya tüketimi. Tabi kişiden kişiye, kullanıma göre değişir.

Ekli dosyalar

• IMG_20201129_103836.jpg
    IMG_20201129_103836.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20201129_103810.jpg
    IMG_20201129_103810.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 27

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bu değerlere göre ortalama 12 buçuk saat ekran süresi ediyor tam batarya tüketimi. Tabi kişiden kişiye, kullanıma göre değişir.
Keşke miui12 de tam kullanım istatistik gösterse. Maalesef 12 saatlik kullanım süresi gosteriyor.
Şu an için 12 saatlik sürede 7 saat 21 dakika. Tabi pilin başlama süresi %60 ve şu an %15.
Yani sizin 12 saat ekran suresini rahatlıkla geçmiş hocam miui12 miuimix.

Üst Alt