Rom Güncel Rom Önerisi

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, sizlerden en sorunsuz ve stabil, arayüzü akıcı, batarya performansı iyi vb. deneyimlediğiniz ve genel olarak güncelleme alan rom tavsiyesi istiyorum. Ne kullandıysam (RR, Emulation X, Pixel, Masik P....) bir karar kılamadım kendimde yani artık beni nasıl adlandırırsınız bilmiyorum ama herhalde "ruh hastası" gibi oldum bu rom değiştirmede :D ezcümle sizlerden deneyimlemiş olduğunuz ve gerçekten "mutlu ve uzun süre sizi kullanmaya karar verdiren" rom tavsiyesi istiyorum önerileriniz için de şimdiden teşekkürler.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Merhaba arkadaşlar, sizlerden en sorunsuz ve stabil, arayüzü akıcı, batarya performansı iyi vb. deneyimlediğiniz ve genel olarak güncelleme alan rom tavsiyesi istiyorum. Ne kullandıysam (RR, Emulation X, Pixel, Masik P....) bir karar kılamadım kendimde yani artık beni nasıl adlandırırsınız bilmiyorum ama herhalde "ruh hastası" gibi oldum bu rom değiştirmede :D ezcümle sizlerden deneyimlemiş olduğunuz ve gerçekten "mutlu ve uzun süre sizi kullanmaya karar verdiren" rom tavsiyesi istiyorum önerileriniz için de şimdiden teşekkürler.
Batarya konusunda miroom beta 20.3.26. Ama diğer performans vs. işin içine girince bazı özelliklerden vazgeçmek zorunda kalıyorsun

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Note 9s için, size bir daha rom kurma isteği uyandırmayacak tek rom miuimix romdur.
Sorunsuz sıkıntısız performanslı ve batarya kullanımı iyidir.
9s Çin'de sayılmadığı için aylık stabil güncelleme alır ertesi gün miuimix güncellenir.
Taban olarak eu rom kullanıldığı için MIUI arama ve mesaj uygulaması vardır.
Bu zamana kadar kullanıcıların beyan ettiği tek sorun boot dosyasının yamalı olması sebebiyle siz root yapmasanız bile bazı banka vs uygulamalarının sisteminizde root tespit edildi uyarısıdır.
Bu bir hata değildir. Kasıtlı olarak boot yamalanmıştır.
Arayüz olarak stock ve eudan tek farkı kendine ait güncelleme programıdır.
Telegram linki forumda yasak olduğu için link vermedim. Miuimix rom olarak arayın ve telegram sayfasından curtana romunu bulup indirin. Son sürümü miuimix 2.2.0 curtana miui12.0.2.0

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hız, akıcılık ve batarya performansı istiyorsanız AOSP rom kurun. Pixel rom batarya dostudur özelleştirme pek yok.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
cRdroid kullanabilirsiniz. özelleştirme ve batarya kullanımı güzel. stabilitesi yüksek.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Masik'ten sizi vazgeçiren ne oldu

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hepinize önerileriniz için çok teşekkür ederim miuimix atmaya karar verdim eğer ki aosp tabanına geçme durumum olursa pixel de karar kırdım. Masik romda nedenini bir türlü çözemediğim yeniden başlatma durumu vardı yani telefonu kullanıyorum 10 dk bir restart atıyordu normalde bu başıma hiç gelmedi o yüzden çıktım o romdan yoksa bir nevi güzel bir rom. Yeniden çok müteşekkirim yorumlarınız için.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Batarya konusunda miroom beta 20.3.26. Ama diğer performans vs. işin içine girince bazı özelliklerden vazgeçmek zorunda kalıyorsun
ben çok beğenmedim 5200 lük bi batarya 4100 ile aynı durumda. oneplus nord kullanıp(1 ay) mi note 10 geçtim. mi note 10 da başka romları denemedim belkide diğerleri daha kötüdür ona bişey diyemem ama daha önce 2 xiaomi modeli kullandım uzun süre

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
cRdroid kullanabilirsiniz. özelleştirme ve batarya kullanımı güzel. stabilitesi yüksek.
Hız, akıcılık ve batarya performansı istiyorsanız AOSP rom kurun. Pixel rom batarya dostudur özelleştirme pek yok.
Bizim forumda böyle şeyler pek yazılmadığı için ayrıntılı cevap verirseniz sevinirim vermezseniz de canınız sağolsun.
MIUI standartlarında 9s için 8-12 saat ekran süresi gayetten normal. Genelde opera browser ile internette gezinme, birkaç saate kadar vanced ve basit eski kart oyunları birkaç kısa görüşme ve kısa süreli watsap. Wifi ve 4g sürekli açık ekran oto parlaklıkta. Benim kullanma standartlarıma göre 8in altını 12nin üstünü görmedim.
Aosp rom bu telefona hiç kurmadım. 8-12 saat ekran süresi alabilirmiyim?
Kullanılmayan zamanlarda batarya boşalıyormu?
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Üst Alt