Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

• Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 386
  • Görüntüleme 93K

Orijinal Romların hangisini kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    655

oguzhan5200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oguzhan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
9
arkadaşlar türkçe rom yükleyip whatsapp veya mail gibi bildirimli olan uygulamalarda bildirim alamama gibi sorun yaşayan var mı
Guvenlık-İzinler-otomatik baslatma alanından kapalı secenegi açık yapman yeterli.
Facebook Messenger için Guvenlık-İzinler-izinler-messenger- açılır pencere gösterimini açıyoruz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Guvenlık-İzinler-otomatik baslatma alanından kapalı secenegi açık yapman yeterli.
Facebook Messenger için Guvenlık-İzinler-izinler-messenger- açılır pencere gösterimini açıyoruz.
Hocam arkadaşı Sıkça sorulan sorular konusuna yönlendirmek daha doğru. Orada daha başka birsürü şey daha öğrenmiş olacak.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

bahadir899

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bh
Cihazım
redmi3
Konular
0
hepsi açık zaten teşekkürler yardımınız için ilk oraya baktım zaten :D
ama değişik bi durum ingilizce yapınca cihazı problem olmuyor :D

bahadir899

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bh
Cihazım
redmi3
Konular
0
chatin_62 teşekkür ederim yönlendirmeniz için:) uzunca zamandır android develop ile uğraşıyorum kurcalamadığım uğraşmadığım rom ve cihaz kalmadı.Öğrenmek elbetteki bitmez ama biraz sınırları zorluyorumm artık bu konuda :)

bedirhan102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
6
Mi5 32gb aldım suan 7.2.13.0 yüklü bunu kullanmaya devam mı ediyim yoksa daha yi bir rom varmı önerebileceginiz ?
birde imei nasıl atabilirim bir kaç yerden baktım ama epey bi zor gibi gözüküyordu yarımcı olursanız çok memnun olurum

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Mi5 32gb aldım suan 7.2.13.0 yüklü bunu kullanmaya devam mı ediyim yoksa daha yi bir rom varmı önerebileceginiz ?
birde imei nasıl atabilirim bir kaç yerden baktım ama epey bi zor gibi gözüküyordu yarımcı olursanız çok memnun olurum
Hocam.onceden IMEI işi yapmamissaniz pek bulasmayin derim ben yapic derseniz o ayrı Forumda anlatım olmasi lazımdı yada internette anlatim var beceri meselesi biraz malum. Forumda yardımcı olacak arkadaşlarımızda var. Mesela ByKatre ile iletişime geçebilirsiniz.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlamli99

TaM35
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
6
Arkadaşlar rom önerisi verir misiniz ? Türkçe sağlam bir rom var mı yoksa orjinalden devam mı edelim. 7.2.13 indirdim ama niye indirdim onu bile bilmiyorum :)

anlamli99

TaM35
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ergin
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
6
Ben developer 6.5.19 indirdim araştırmalarım sonucunda. Memnunum da. Developer romlar geliştirilebilirken stable'lerde böyle bir durum yok.

Üst Alt