- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Güncellendi, buraya çok sok giremiyorum, eğer aynı hatayla karşılaşırsanız xda linkine bakabilirsinizfiratsof hocam konudaki indirme bağlantısı silinmiş, konuyu günceller misiniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba,Pil performansına olumsuz bir etkisi varmı kullananlarda durum ne ? Mİ6 kullanıyorum bu arada. Akıcılık olarak performansı etkiledi ise kurmayı düşünüyorum.
Merhaba,
Pile çok az bi etkisi var. Ama telefon açılma hızından tutunda Play Store'dan oyunlara kadar hissedilir bir hız kazanıyor telefon. Tavsiye ederim.
hocam ben bu linkden hangi dosyayı indirip yüklemeliyim? Bu konuda bilgili değilim kusura bakmayın. Cihazım mi6Güncellendi, buraya çok sok giremiyorum, eğer aynı hatayla karşılaşırsanız xda linkine bakabilirsiniz
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam ben sd835 menüsünde takıldım. İçinde 2 adet zip dosyası var. Hangisini indirmeliyim ve dosyanın üzerinde bir işlem yapmadan direk flashlamalımıyım ? Cihazım Treble destelemiyor. mi room 11.0.5 kullanıyorum.hocam ben bu linkden hangi dosyayı indirip yüklemeliyim? Bu konuda bilgili değilim kusura bakmayın. Cihazım mi6
hocam ben sd835 menüsünde takıldım. İçinde 2 adet zip dosyası var. Hangisini indirmeliyim ve dosyanın üzerinde bir işlem yapmadan direk flashlamalımıyım ? Cihazım Treble destelemiyor. mi room 11.0.5 kullanıyorum.
hocam bende mount menüsünde sistem var ama vendor yok ve mount etmek nasıl bir işlem ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten R yazanı indirip twrp den kurabilirsiniz. Yüklemeden önce sistem ve vendor (satıcı) mount (bağla) etmeniz gerek.
Sisteme de tik koyarsanız olur. Vendor satıcı olarak geçer Türkçe çeviride. Tik koyduktan sonra dosyayı flaşlamanız yeterli. Flaş bittikten sonra cache/dalvik yaparsanız işlem tamamlanmış olur.hocam bende mount menüsünde sistem var ama vendor yok ve mount etmek nasıl bir işlem ?