- Adım
- Erol
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 0
eu beta kullanıyorum benimki bayağı eski kalmış.. v331 sürümü var bende, nasıl güncelleriz var mı güncel dosyaPixel rom kullanırım, adamlar sürekli güncel tutuyor. sagit.sbwml.net sitesinden
hangisini indirip kuruyoruz mi6 içinPixel rom kullanırım, adamlar sürekli güncel tutuyor. sagit.sbwml.net sitesinden
mesajı yeni gördüm,hangisini indirip kuruyoruz mi6 için
Euro beta rom ile geliştiriciler otomatik olarak bu grafik, işlemci vs yazılımları güncellenmiyor mu acaba!mesajı yeni gördüm,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirten veya ten plus sürümlerinden son güncel olanı kurabilirsiniz.
ten plus sürümü en gücel yazılım yüklü bende sürücü olarak şu an 22/04/2020 var.
Çin beta romu alıp modifiye ederken akıllarına gelmiyor ya da kalıp modifiye yapıyorlar. Bana göre pixel rom miui romdan çok daha iyi. Şükür ki bu siteden en çok ayda bir güncelleme alıyoruz. Her ay güvenlik güncellemesinden sonra yeni rom geliyorEuro beta rom ile geliştiriciler otomatik olarak bu grafik, işlemci vs yazılımları güncellenmiyor mu acaba!
Eu kullanıyorum 1.5 2 yıl önce güncellenmiş güncel sürümleri nereden bulabilirimPixel rom kullanırım, adamlar sürekli güncel tutuyor. sagit.sbwml.net sitesinden
Şu anda cihazımı değiştirdim mi mix 2 kullanıyorum ama güncel sürğmleri bi tütk arkadaş xda da paylaşmış konuyu güncelleyeceğimEu kullanıyorum 1.5 2 yıl önce güncellenmiş güncel sürümleri nereden bulabilirim