- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
haftalık güncelleme mi yani 3-4 haftada bir güncellediği için...Ara sürüm hocam ya ondan lite demişlerdir.
haftalık güncelleme mi yani 3-4 haftada bir güncellediği için...Ara sürüm hocam ya ondan lite demişlerdir.
Bazı romlarda oluyor hocam telefonu kapatıp açın öyle deneyin.romda bi sorun mu var uygulanan temalarda bildirim çubuğu değişmiyor.
Bazı romlarda oluyor hocam telefonu kapatıp açın öyle deneyin.
Akıllı Ağ modu açık ise yeniden başlatma fs böyle bir sorun var. Yeniden başlatacak iseniz akıllı Ağ modunu kapatmanız gerek. Bazen denk gelip açılıyor ama genelde format data yapmadan açılmaz.Bu romun ne sorunu var bir türlü anlamadım
Denedim.akilli ağda sorun çıkmadı kapattım ama ben kullanmadığım içinAkıllı Ağ modu açık ise yeniden başlatma fs böyle bir sorun var. Yeniden başlatacak iseniz akıllı Ağ modunu kapatmanız gerek. Bazen denk gelip açılıyor ama genelde format data yapmadan açılmaz.
Şunu anlamadım bu rom u kullanıyordum, biraz sorun yaşadım format atmıştım tele hatta başka bir rom a geçip tekrar masik e geçmeye çalıştım,kurulum tamamlandıktan sonra hep recovery geliyor 2. kurulum yapışım, wipe data ile kurulum yapıyorum
Bugün aynı dosyayı kurmuştum sorun yoktu, şimdi hiç birini kuramıyorum. updater process ended with signal 4 hatası alıyorum.Twrp android 10 uyumlu mu ?