- Adım
- Alp
- Cihazım
- Mi9se
- Konular
- 14
Nerede sıkıntı yaşadınız,bende sorun yok gibien son ki guncelleme cok kotu telefon kendi kendine dondu bag lar var mi 9 se
Nerede sıkıntı yaşadınız,bende sorun yok gibien son ki guncelleme cok kotu telefon kendi kendine dondu bag lar var mi 9 se
Bu dediklerin hiçbiri bende yok.whatsapa girerken cok gec giriyor siteler arasi dolasirken bir sayfanin ceyregi kenarda donmus sekilde gozukuyor ve en sonda kendi kendine dondu telefon
temiz mi kurdun hocambendede bir kere oldu simdi yok
guncelleme yaptigim icin direk indirp flashladim hocam 4 wipe yapmadimtemiz mi kurdun hocam
Format data yapın reboot system diyin deneyin.Böyle 10dk kaldıktan sonra twrpde aciliyo napman lazım format data yapsam duzelirmi veya eski sürümü flashlasam olurmu
Bu romun ne sorunu var bir türlü anlamadımFormat data yapın reboot system diyin deneyin.
Son kez deniyorum bakalım sıfırlamak istemiyordum ki inşallah sifirlayinca açılır artık güncellemeye korkar oldum cihaz açılsın elimi eteğimi cekecem. Aslında bu ekran gelince banko açılır ilk defa başıma geldi 1yildir rom değiştiriyoruz anlamadimFormat data yapın reboot system diyin deneyin.