Rom [GRUS] Mi 9 SE HavocOS 3.2 [10.0] [OFFICIAL] [24.02.20]

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ben çok rom seçeneği arasında kaldım ne yapsam diye düşünüyüroum Mi room miui 11 var, Masik X e de gelebilirim miui 10, miui 10 eu var her zaman ki gibi, Havoc var, Crdroid, Aosp extendedn, Aosip, extended ui, Ressurection Remix, ion, Evolution X, derpfest, aosp extended, nitrogen, Legion, cosp, bootleggers, posp, carbon, atom, dot çoğunu yeni duyuyorum bi de bi telegram sayfasını dolaşayım dedim bizim cihazın ben bunların hepsini nasıl deniyeyim.
Keşke bende olsada denesem hepsini. :D Hocam Derpfest, Extended UI, HavocOS ve Evolution X güzel rom'lar bunlardan birini seçin.

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Beyler bir rom dan neler bekliyoruz. Akıcılık diyince, kastımız nedir? Aosp rom ları kullanınca miui arayüzü görmeyince vestel tel kullanıyormuş gibi hissediyorum. Global rom kullandım sıkıntısı yok gibiydi, batarya dan dolayı magisk e geçtim batarya konusunda aman aman bir fark olmadı. Aklıma g2 g3 kullandığım zaman ki rom karmaşası geliyor, bataryayı hiç bir rom çözememişti. Umarım mi9 se de böyle bir problem yaşamam. Yine teli satıp ios a dönerim. Aslında Android i de anlamıyorum, kaç yıl geçti o kadar sürüm çıkardı ama hala ne batarya tüketimini düzeltti, ne de işlemci Ram kullanımını.ios ta ne batarya problemi yaşıyorsun ne de işlemci sıkıntısı, tamam biliyorum Android te ki kadar özgür değilsin. Belirli kalıpların dışına çıkamıyorsun. Ama Android ten kaynaklı bazı sıkıntılar bir süre sonra pes ettiriyor insanı. Bence ihtiyaç olan şey yeni bir işletim sistemi.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Beyler bir rom dan neler bekliyoruz. Akıcılık diyince, kastımız nedir? Aosp rom ları kullanınca miui arayüzü görmeyince vestel tel kullanıyormuş gibi hissediyorum. Global rom kullandım sıkıntısı yok gibiydi, batarya dan dolayı magisk e geçtim batarya konusunda aman aman bir fark olmadı. Aklıma g2 g3 kullandığım zaman ki rom karmaşası geliyor, bataryayı hiç bir rom çözememişti. Umarım mi9 se de böyle bir problem yaşamam. Yine teli satıp ios a dönerim. Aslında Android i de anlamıyorum, kaç yıl geçti o kadar sürüm çıkardı ama hala ne batarya tüketimini düzeltti, ne de işlemci Ram kullanımını.ios ta ne batarya problemi yaşıyorsun ne de işlemci sıkıntısı, tamam biliyorum Android te ki kadar özgür değilsin. Belirli kalıpların dışına çıkamıyorsun. Ama Android ten kaynaklı bazı sıkıntılar bir süre sonra pes ettiriyor insanı. Bence ihtiyaç olan şey yeni bir işletim sistemi.
Hocam rom kargaşasının asıl sebebi, insanların farklı şeyler bulabilme şansları ve özgürlüğü. Belki de, bu özgürlük bazı sorunlara sebep oluyor.
Mi9 SE nin batarya kapasitesi biraz düşük kalıyor. Eğer çok oyun oynuyorsanız sıkıntı olabilir. Iphone X dahil hep ios cihaz kullandım. IOS batarya konusundaki fikirlerinize katılamayacağım. Özellikle de 5, 5S, 6S plus ta. Hep söylendiği gibi "kablosuz interneti kablolu telefonla kullanmak" tekerlemesini yaşıyordum.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Keşke bende olsada denesem hepsini. :D Hocam Derpfest, Extended UI, HavocOS ve Evolution X güzel rom'lar bunlardan birini seçin.
Derpfest dışındaki hepsini denedim zaten derpfest i de şimdi deniyorum aralarındaki en iyisi derpfest gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Hocam çok uzun zamanlar ios kullandım, o batarya işi nasıl oluyor çözemedim çünkü en çok ios cihazlarımda batarya problemi çektim ben. Birde mesela pixel 4 alsanız gerçekten de Vestel e mi benzeteceksiniz? :D

Son düzenleme:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Yok hocam bize android q yaramıyor gece bıraktım yattım sabaha kadar %10 şarj gitmiş

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam zaten bizim telefon için q de çalışan düzgün tek kernel var o da dark age o da tüm android q romlarda gömülü geliyor zaten.
FK kernel manager ile ayar yapın hocam, telegram gruplarında xml paylaşan vardır kernel için.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
FK kernel manager ile ayar yapın hocam, telegram gruplarında xml paylaşan vardır kernel için.
Hocam kernel tweak yapılır da nerede sıkıntı var neden daha çok şarj gidiyor o belli değil ki.

Üst Alt