- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 15
Sayfayı yenilemeyin hocam ben test ettikten sonra rom resmi olarak paylaşılacak. Benim profilimi yenileyebilirsiniz ama. Çıktığı an ortalığı yıkacam bu konu üzerinden değiştiririm yeni rom'u.Muradovs keşke şu haberi vermeseydin de sürpriz olsaydı. Şimdi bizim gibi deli birkaç insan sürekli sayfa yenileyecek.
Çıksa da bitmez Hocam sizin bu çile Sizin için romlar çileden çok bir keyif bence.Beklemedeyizzz hocam. İnşallah. En kısa sürede çıksın bitsin bu çile. Sizi etiketlemeyi unutmuşum.
Olsun hocam çıksında kurtulalım ya söz değiştirmicem rom artık yeter.Çıksa da bitmez Hocam sizin bu çile Sizin için romlar çileden çok bir keyif bence.
HavocOS çıktı kurdunuz, 10 gün sonra şöyle güzel bir crDroid ya da Masik gibi romların güncellemesi geldi, tepkiniz ne olacak?Olsun hocam çıksında kurtulalım ya söz değiştirmicem rom artık yeter.
HavocOS çıktı kurdunuz, 10 gün sonra şöyle güzel bir crDroid ya da Masik gibi romların güncellemesi geldi, tepkiniz ne olacak?
Telegram linkini alabilir miyim hocam?Adam rom'u yapmazsa büyük patladık. XDA da konusunu bile açtım. Telegram grubu açtım.