Yeni FW çıktı hocam ama upload edemem şuanda maalesef gece belki. Şuanki FW ile kurun bir sıkıntı olmaz gene.en son sürüm için hangi fw yi önerirsiniz
uploada gerek yok hocam sürüm ve global veya çin hangisi söyleyin yeterYeni FW çıktı hocam ama upload edemem şuanda maalesef gece belki. Şuanki FW ile kurun bir sıkıntı olmaz gene.
Hocam bizi yok FW ler farklı telegramadan beni ekleyin atiyim size. attcaksawuploada gerek yok hocam sürüm ve global veya çin hangisi söyleyin yeter
ben denemişim bu romu zaten aklımdan tamamen çıkmış... vazgeçtimsağolun. masik 9.4 e döneceğim biraz gelişsin rom o zaman bidaha denerim. muradovs un saydığı hatalar bende de var. belki kullanmaya engel başka hatalarda , vardır denemeye vaktım yok bu hafta .
bi deneyim o zaman mi room betası çıkana kadar 2-3 güne çıkacak heralde odaHocam bir hata yok şuanda kurabilirsiniz. Bu gappsız versiyonu kullandım en son. gapps bunu kurun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu normal mi hocam şarj modunda telefon sıcacık oluyor..FK Kernel Manager ile kendin ayar yapabilirsin.