Orijinal uygulamasını kurup denedim farkı leş derecedeSon sürüm EEA pil ve performans olarak çok beğendim.
HyperCam portede çok başarılı.
nasıl yaniOrijinal uygulamasını kurup denedim farkı leş derecede
Neyse şu romda yer çekimi modu çok hoş ya Ekran sarsındıda sabitliyor görebil diye. hareket etmesi de amoled için ilaç sayılır..
Ekran sarsılınca zıt yöne kendisini taşıyor gözün daha kolay görüyor. otobüste falan farketmişsindir. bu titreşimi önlüyor ve ekrandaki herşey olduğu gibi sallanıyor telefon yamulunca veya sarsılınca. ayrıca sabit ikonlardan da kurtuluyor hani amoledde sabit izlerin bi nedeni vardır.. ghost screen gibi. bunu önlüyor. miui de sabit görüntüde ufak yer değiştirir mesela şu saat tarih şarj yüzdesi falan.. anlatabildim mi?nasıl yani
enteresan derpfestte varmıydı bu özellik denedin mi o rom u. sırf bunun için havoc kurmayım diyorum. ne özellikten nede bahsettiğin oynamalardan haberim yoktuEkran sarsılınca zıt yöne kendisini taşıyor gözün daha kolay görüyor. otobüste falan farketmişsindir. bu titreşimi önlüyor ve ekrandaki herşey olduğu gibi sallanıyor telefon yamulunca veya sarsılınca. ayrıca sabit ikonlardan da kurtuluyor hani amoledde sabit izlerin bi nedeni vardır.. ghost screen gibi. bunu önlüyor. miui de sabit görüntüde ufak yer değiştirir mesela şu saat tarih şarj yüzdesi falan.. anlatabildim mi?
bu havoc da kamera uygulamasının yetersizliğini ve parmak izi sensörünün ekranı parlatmasından ve ayarlar uygulamasının çirkinliğinden başka sorununu görmedimenteresan derpfestte varmıydı bu özellik denedin mi o rom u. sırf bunun için havoc kurmayım diyorum. ne özellikten nede bahsettiğin oynamalardan haberim yoktu
rom değiştirmekten dolayı en son 2 sene önce telefonun masaüstünü/ana ekranını tam olarak düzenledim. 2 senedir nasılsa değiştiririm diye hep dağınıkbu havoc da kamera uygulamasının yetersizliğini ve parmak izi sensörünün ekranı parlatmasından ve ayarlar uygulamasının çirkinliğinden başka sorununu görmedim
ama özelleştirmeler fazla. parmak izi ekran simgesi değişse iyiydi sevmedim
Hocam size mesaj atamıyorum da bir sorum olacak... Overclock nasıl yaparız? Önerdiğin bir taktik var mı?Official Gapps yazan gappslı, Official yazan gappsız(vanillia)
FK Kernel Manager ile kendin ayar yapabilirsin.Hocam size mesaj atamıyorum da bir sorum olacak... Overclock nasıl yaparız? Önerdiğin bir taktik var mı?