Evet cihaz rootlu eu beta kullanıyorum ancak grafikleri yükseltmeyeceğim ben zaten akıcıda oynayacağım.Daha stabil olsun istiyorum.Hdr aşırı acmayabilir hocam. Cihaz rootlumu
Governor islemci hareketini kontrol eder. Söyle diyim. Suan. En yuksek grafik birimi snapdragon 855 islemci ile gelen adreno 640. Adreno 640 grafik birimi kodlarını uyarladimmhz arttırmadığınıza göre governor mu değiştiniz? kısa bir yazı yazsanız iyi olurdu
Tam overclock degil. Çünkü mhz ler stock olarak calisiyor. Governor kısmi da performans da degil. İşlemciyi arka planda ağlamaz hicam merak etme. Tecrubem yüksek bu konulardaBariz bir ısınma meydana geliyor ise overclock yapılmamalı. Overclock işlemi yaparak "Daha da hızlandı, grafikleri hızlı işliyor, vay be ultra da açıyorum" diyorsunuz ama işlemci arkaplanda ağlıyor. Telefon bu sonuçta, bilgisayara yapmıyorsunuz. Normal ayarlara nazaran şarjınız da hızlı bitecektir. Önerim overclock'u telefona yapmamanız. Hem ömrünü yiyor, hem de şarjı sömürüyor.
Rom değiştirdiğimde sağolsun rom geliştirici arkadaşımız 1 Ghz kadar overclock yapmış. AnTuTu testi yapar iken işlemcinin abartmıyorum 50-55 dereceye ulaştığını gördüm.
Ben yine de uyarayım da..Tam overclock degil. Çünkü mhz ler stock olarak calisiyor. Governor kısmi da performans da degil. İşlemciyi arka planda ağlamaz hicam merak etme. Tecrubem yüksek bu konularda