Recovery Gpu driverini güncelleyemiyorum

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 2K

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
615 v1 benim redmi note 9 pro da arayüzü çok lag a sokuyordu. 615v3 de bir lag hissetmedim. Birde recovery sürümü olan var v630 galiba. Recovery sürümü olduğu için daha stabil yazmışlardı internette.ama ben yükleyemedim diye v615 magisk v3 de kaldım. Ha bi faydasını görüdüm mü derseniz ,valla antutu da filan bir tık fazla puan alıyor. Deger mi derseniz bence miui sürümlerinde cok faydali olacağını düşünmüyorum. aosp romlar da daha iyi yönden farkettirecegini düşünüyorum.

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13
yiaaaceren sizdeki grafik driver dosyasının linki var mı gönderir misiniz? Ve SD 865 destekliyor mu?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yok ordan değil twrp den kuruyordum zaten ama magisk üzerinden flashlanabilir bir sürüm buldum . Anında kuruldu V3 mü değil mi tam bilmiyorum . Ama detayları ek e koyuyorum . 60 Hz 90 gibi oldu :D 120 Hz i anlatmıyorum bile .
Bu uygulama ile Driver sürümü görülebilir

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
yiaaaceren sizdeki grafik driver dosyasının linki var mı gönderir misiniz? Ve SD 865 destekliyor mu?
Evet destekler. Aşağıda linkini verdiğim konuda yaptığım anlatımın İlk 4 adımlarını uygulayarak driver güncellemesi yapabilirsiniz.

Driver güncellemesi Android 11 ve 12 sürümlerinde çalışır. OC ise sadece Android 12. Konuda verdiğim TWRP'yi kullanmanız şart diğer TWRPler ile olmuyor.

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Evet destekler. Aşağıda linkini verdiğim konuda yaptığım anlatımın İlk 4 adımlarını uygulayarak driver güncellemesi yapabilirsiniz.

Driver güncellemesi Android 11 ve 12 sürümlerinde çalışır. OC ise sadece Android 12. Konuda verdiğim TWRP'yi kullanmanız şart diğer TWRPler ile olmuyor.

Teşekkür ederim hocam elinize sağlık :)

Üst Alt