Ü
YouTube da bir tanesini buldum ama o da reklamlı link koymuş -_- . Geçilmiyor da . Hiç bir yolu yok mu bu driverı kurmanın?miui 13 için uyumlu değil çünkü.
telegramda poco x3 pro grubu var oraya sordunuzmu yardımcı olurlar belki veya o reklamlı linki atın birde ben geçmeye çalışayımYouTube da bir tanesini buldum ama o da reklamlı link koymuş -_- . Geçilmiyor da . Hiç bir yolu yok mu bu driverı kurmanın?
driveri neden kurmak istiyorsunuz kiYouTube da bir tanesini buldum ama o da reklamlı link koymuş -_- . Geçilmiyor da . Hiç bir yolu yok mu bu driverı kurmanın?
bende bilmiyorum muhtelemen performans arttırıyor.driveri neden kurmak istiyorsunuz ki
İlk kez duydum desem yeridirbende bilmiyorum muhtelemen performans arttırıyor.
Driver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin istersenizMIUI 12.5 te işe yarayan dosya bunda hata veriyor . Ekran görüntüsünü koyuyorum . MIUI 13 csx kullanıyorum
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginizeDriver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin isterseniz
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginizeDriver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin isterseniz
Ekran resimlerini okuyun hocam vendor düzgün bir şekilde mount edilmiş vendorda hata yazmıyorHata mesajını okumalısınız.
Vendor bağlı değil hatası veriyor olabilir.
Bir önceki ekranı dönüp Mount kısmından Vendor bölümü işaretleyip tekrar zip dosyasını kurun.
Ekran görüntüleri Android 11 kaynaklı gibi görünüyor buradan bakınca ki bence öyleDriver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize
Ekran resimlerini okuyun hocam vendor düzgün bir şekilde mount edilmiş vendorda hata yazmıyor