Recovery Gpu driverini güncelleyemiyorum

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 3K

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Ekran görüntüleri Android 11 kaynaklı gibi görünüyor buradan bakınca ki bence öyle :)
System rw modülünü bende MIUI 13e yüklemeye çalışırken Android versiyonu olarak 11 gösteriyordu o modülden kaynaklı olabilir veya desteklediği sürüm gibisinden birşey olabilir hocam :))

Ü

Üye silindi 278685

Guest
MIUI 13 kullanıyorum
Driver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize

Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize

Ekran resimlerini okuyun hocam vendor düzgün bir şekilde mount edilmiş vendorda hata yazmıyor

Ekran görüntüleri Android 11 kaynaklı gibi görünüyor buradan bakınca ki bence öyle :)

Ü

Üye silindi 278685

Guest
bende bilmiyorum muhtelemen performans arttırıyor.
Ekran nerdeyse 90 Hz iken oyunda 120 FPS hissi veriyor ve hem oynayış olsun hemde ekrandan performans olsun iki katına çıkıyor özellikle pubg de

Güzel de arkadaşın söylediği gibi ekran görüntüleri bir hata mesajı içermiyor.
Ama kurduğum halde telefonu yeniden başlayınca versiyon hala 502 olarak gösteriyor

Sorun sanırım vendor dolu olduğu için ama telefona format atmadan nasıl temizliyeceğimi bilmiyorum ve twrp ekranında wipe kısmında vendor yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-17-23-33-53-920_com.termux.jpg
    Screenshot_2022-07-17-23-33-53-920_com.termux.jpg
    305,5 KB · Görüntüleme: 26

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Ekran nerdeyse 90 Hz iken oyunda 120 FPS hissi veriyor ve hem oynayış olsun hemde ekrandan performans olsun iki katına çıkıyor özellikle pubg de

Ama kurduğum halde telefonu yeniden başlayınca versiyon hala 502 olarak gösteriyor

Sorun sanırım vendor dolu olduğu için ama telefona format atmadan nasıl temizliyeceğimi bilmiyorum ve twrp ekranında wipe kısmında vendor yok
önceki sürümünü kaldırdınız mı? Kaldırıp yeni sürümü yüklemeyi tekrar dener misiniz?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
magisk modüllerinde gözüküyor mu?
Yok ordan değil twrp den kuruyordum zaten ama magisk üzerinden flashlanabilir bir sürüm buldum . Anında kuruldu V3 mü değil mi tam bilmiyorum . Ama detayları ek e koyuyorum . 60 Hz 90 gibi oldu :D 120 Hz i anlatmıyorum bile .

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-18-11-33-01-497_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    Screenshot_2022-07-18-11-33-01-497_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    366,8 KB · Görüntüleme: 20

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
66
Yok ordan değil twrp den kuruyordum zaten ama magisk üzerinden flashlanabilir bir sürüm buldum . Anında kuruldu V3 mü değil mi tam bilmiyorum . Ama detayları ek e koyuyorum . 60 Hz 90 gibi oldu :D 120 Hz i anlatmıyorum bile .
cihaz zaten 120hz değilmi bunun ne faydası var

Üst Alt