Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
System rw modülünü bende MIUI 13e yüklemeye çalışırken Android versiyonu olarak 11 gösteriyordu o modülden kaynaklı olabilir veya desteklediği sürüm gibisinden birşey olabilir hocam )
Driver kurarken bir hata gözükmüyor attığınız ekran resimlerinde siz system rw modülü yüklerken hata alıyorsunuz sanırsam sisteminiz hali hazırda rw olabilir kontrol edin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize
Ekleme olarak driver hali hazırda güncel olabilir de onu da göz önünde bulundurmak lazım MIUI 12.5 Android 11 iken MIUI 13 Android 12 yazılımla birlikte o da güncellenmiş olabilir veya ota güncellemesi attıysanız eski driver silinmemiştir bilginize
Ekran resimlerini okuyun hocam vendor düzgün bir şekilde mount edilmiş vendorda hata yazmıyor
Yok ordan değil twrp den kuruyordum zaten ama magisk üzerinden flashlanabilir bir sürüm buldum . Anında kuruldu V3 mü değil mi tam bilmiyorum . Ama detayları ek e koyuyorum . 60 Hz 90 gibi oldu 120 Hz i anlatmıyorum bile .
Yok ordan değil twrp den kuruyordum zaten ama magisk üzerinden flashlanabilir bir sürüm buldum . Anında kuruldu V3 mü değil mi tam bilmiyorum . Ama detayları ek e koyuyorum . 60 Hz 90 gibi oldu 120 Hz i anlatmıyorum bile .