Rehber GPS Sorunu ve Çözümü

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
nedir son durum arkadaslar?

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
nedir son durum arkadaslar?

Arkadaşlar işe gelirken test yaptım sonuç mükemmel hiç bir hata yok yarın sabah dönerken farklı yolda yine test edicem bence sorunu kısmen çözdük
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
Google maps güncellemelerini mi silmek gerek bunun için

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Google maps güncellemelerini mi silmek gerek bunun için

evet ayarlar uygulamalardan güncellemeleri kaldırmanız yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve google play storadan otomatik güncellemeleri kapatın

play storade haritaları bulun sagdaki noktalara basın ve otomatik güncelllemeyi kapatın

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Arkadaşlar artık eminizki harita güncellemelerini geri al komutundan sonra gps normal olarak çalışmakta yani harita güncellemelerini geri alıp play storedan otomatik güncelleme yi kapatırsanız son sürüm olan 10.1.2.0 de sorun yasamayacaksiniz, güncelleme ile düzelir sanırım bu durum, güncel haritalarda bizim cihazın dual gps driverlari düzgün çalışmıyor. Ancak şimdilik bi sorunda yaratmiyor, yardımcı olduysak ne mutlu :)

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar artık eminizki harita güncellemelerini geri al komutundan sonra gps normal olarak çalışmakta yani harita güncellemelerini geri alıp play storedan otomatik güncelleme yi kapatırsanız son sürüm olan 10.1.2.0 de sorun yasamayacaksiniz, güncelleme ile düzelir sanırım bu durum, güncel haritalarda bizim cihazın dual gps driverlari düzgün çalışmıyor. Ancak şimdilik bi sorunda yaratmiyor, yardımcı olduysak ne mutlu :)
Hocam Google haritalar tam sürümünü yazarsanız faydalı olabilir

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Mevcut haritalar sürümünü yazar mısınız? Havoc rom kullanıyorum ve güncellemeleri kaldır diye bir seçenek yok. Sizdeki sürümü indirip yükleyeceğim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Mevcut haritalar sürümünü yazar mısınız? Havoc rom kullanıyorum ve güncellemeleri kaldır diye bir seçenek yok. Sizdeki sürümü indirip yükleyeceğim.
9.85.2 ben de güncellemelerin kaldırılmış hali

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
merhaba ,
Daha öncede arkadaşlara yazdım ancak genel olarak tekrar yazayım ,

Onlarda bip de google map da sorun oluyordu , gps fix programı var bununla açık alanda açıp bakarsanız gps kilitlenme süresi kaç uydu olduğu yazmakda mi 8de 3 sn gibi ciddi iyi değerler var , sorun şu ki uygulamalar entegrasyonu sorunlu ,bip olsun google map olsun , sorun aslında gprs de deği program ile test ederek göre bilirsiniz ,

uygulamaları çalışan versiyonda tutup update etmezseniz bir süre muhtemel sorun yaşamayacaksınız, şimdi bunlamı uğraşacağım diyen arkadaşlar ola bilir dünyada ilk dual gps olan telefon programların böyle olması gayet normal , basit bir şey belki hangi gps bağlanacağını şaşırıyordur uygulama gibi gibi ,

Ama sorun gps den değil önceki konularda da yazmıştım , uygulamalardan kaynaklı

Not: iphoneda da şebeke sorunu var forumlarına girerseniz göreceksiniz batarya keza zaten sorun eskitmeden bahsetmiyorum bile , sorunsuz kul yapımı bir şey olmaz

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Evet arkadaşlar bende bugün denedim ve güncelleme kaldırmak işe yarıyor bulan arkadasi gerçekten tebrik ediyorum bu kadar büyük bir sorunumuzu çözdü

Üst Alt