Soru Görüntülü arama

Azad_45axad0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Merhaba arkadaşlar redmi 5 plus ta görüntülü aramayı (operatör ile) bir türlü yapamadım. Ülkemizde mi çalışmıyor yoksa sadece bende mi merak ettim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Apn ayarlarını yapmadım hattımı başka bir telefona takıp etkinlestirdim sonra telefonuma taktım.

Aynen hocam türk telekom biraz sorunlu. Hele kırsal kesimde 4G de bile hız üçü dördü geçmiyor.
Öyle yapınca çalıştı mi banada çok lazım.

Oyla:

murathanouz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
MEG7 Redmi5
Konular
23
Vodafone da volte etkinken çağrı bekletme özelliği de devre dışı kalıyor. Görüşme sırasında gelen başka bir aramayı reddediyor ve görüştüğüm aramada kesiliyor.Volte yi kaldırırsanız sorun yok. Meşgulken anons çıkıyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
Oyla:

murathanouz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
MEG7 Redmi5
Konular
23
Karşı taraftan arama gelince volte kayboluyor, bu arada başka birisi ararsa sorun yok. İlgili anonsu söylüyor. Ben bir yeri aradığımda karşı tarafta volte olmasa dahi bizim ekrandaki volte hala aktif oluyor. Bu arada birisi ararsa gelen aramayı reddediyor ve görüştüğüm aramada kesiliyor.

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
selamlar redmi note 6 pro da çift hat kullanıyorum vodafon ve Türk telekom vodofan da görüntülü arama ikonu 4.5 yapınca görünüyor telekomda görünmüyor tel ettim kaç sefer telekoma bizden kaynaklanmıyor cihazdan kaynaklnıyor diyor oysa vodofanda sorun olmuyor bilgisi olan varmıdır

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
selamlar redmi note 6 pro da çift hat kullanıyorum vodafon ve Türk telekom vodofan da görüntülü arama ikonu 4.5 yapınca görünüyor telekomda görünmüyor tel ettim kaç sefer telekoma bizden kaynaklanmıyor cihazdan kaynaklnıyor diyor oysa vodofanda sorun olmuyor bilgisi olan varmıdır
Türk Telekom maalesef Xiaomi marka cihazların hiçbirine volte desteği vermiyor bende baya uğraştım ama artık bıraktım forum bı hocamız çözüm bulmuştu arayıp zorla yaptırmıştı ama bi o konuyu inceleyin isterseniz birde o arkadaşın çözümü su da vardı. Farklı volte desteği veren telefona takip birkaç saat kullandıktan sonra volte aktif şekilde o telefonda kullanım yapılabiliyor diyordu birde bu çözümü deneyin isterseniz hocam.

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Türk Telekom maalesef Xiaomi marka cihazların hiçbirine volte desteği vermiyor bende baya uğraştım ama artık bıraktım forum bı hocamız çözüm bulmuştu arayıp zorla yaptırmıştı ama bi o konuyu inceleyin isterseniz birde o arkadaşın çözümü su da vardı. Farklı volte desteği veren telefona takip birkaç saat kullandıktan sonra volte aktif şekilde o telefonda kullanım yapılabiliyor diyordu birde bu çözümü deneyin isterseniz hocam.
İlginiz çok teşekkürler sanırım kendi çözümümüzü kendimiz bulacağız

Oyla:

KlonGraffiti

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yıldırım
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
0
Arkadaşlar bu dediklerinizi yaptim,mevcut sürüm volte yi desteklemiyor,sesli aramaya gecilsin mi diyor? Ben telefonumda görüntülü arama yapamayacak miyim 2019 yılında,telefonum Xiaomi mi 8 lite

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı