Bende de aynı sorun vardı bende bu şekilde yapmıştımHocam sorunu çözdüm galiba. Daha önce interneti paylaşırken sorun yaşadığım için forumdaki bir yazıdan yararlanıp yeni erişim adı eklemiştim mobil veriye (consumer broadbrand adında yeni bir erişim noktası eklemiştim). Ayarlardan sim kartlar ve mobil ağlar seçeneğinden erişim noktası adları seçeneğine girdiğim zaman 4 tane erişim noktası vardı. Onlardan birini seçip denedim şimdi sorunsuz indirme ve güncelleme yapabiliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Sorununuzun çözülmesine sevindim hocam.Hocam sorunu çözdüm galiba. Daha önce interneti paylaşırken sorun yaşadığım için forumdaki bir yazıdan yararlanıp yeni erişim adı eklemiştim mobil veriye (consumer broadbrand adında yeni bir erişim noktası eklemiştim). Ayarlardan sim kartlar ve mobil ağlar seçeneğinden erişim noktası adları seçeneğine girdiğim zaman 4 tane erişim noktası vardı. Onlardan birini seçip denedim şimdi sorunsuz indirme ve güncelleme yapabiliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Hocam çözümden sonra gördüm mesajınızı maalesef yine de çok teşekkürlerBende de aynı sorun vardı bende bu şekilde yapmıştım
Hocam ayıp olacak ama nasıl çözüldü yapacağımı söyleyebilir misinizSorununuzun çözülmesine sevindim hocam.
Başlığı çözüldü olarak degistiriseniz faydalı olacaktır
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi