Yardım Google play store dışı apk yüklenmemesi

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.3 kararlı
Telefon Modeli
Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonuma Google play store dışından apk yükleyemiyorum. Başta önemsemedim ancak artık can sıkmaya başladı. İndirdiğim apk yı tıklayıp kur dediğimde yüklenirken yükleme barının sonuna varmadan kapanıyor herhangi bir hata filan da vermiyor.
Bilinmeyen kaynaklar ayarından değil defalarca açıp kapatarak denedim. Antivirüsten değil denedim. Farklı apk larda denedim sonuç aynı. İyi ifade edemediğimi düşünüyorsanız ekran kaydı alabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Edit: geçen aylarda yaşanan webview sorunundan sonra başladı ve telefonum yurt dışından gelme imei basılı

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Merhaba, telefonuma Google play store dışından apk yükleyemiyorum. Başta önemsemedim ancak artık can sıkmaya başladı. İndirdiğim apk yı tıklayıp kur dediğimde yüklenirken yükleme barının sonuna varmadan kapanıyor herhangi bir hata filan da vermiyor.
Bilinmeyen kaynaklar ayarından değil defalarca açıp kapatarak denedim. Antivirüsten değil denedim. Farklı apk larda denedim sonuç aynı. İyi ifade edemediğimi düşünüyorsanız ekran kaydı alabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Edit: geçen aylarda yaşanan webview sorunundan sonra başladı ve telefonum yurt dışından gelme imei basılı
hocam rahatsız ediyorum sizin sorunu çözememiştik aklıma takıldı
bu linkteki programı bilgisayarınıza kurup açıldığında üst sağ tarfta FRP REMOVER diye bir kısım var
deneyebilir misiniz lütfen
ayrıca araç içinden apk yüklemeyi denermisiniz
sizin için çok faydalı olacağı kanaatindeyim

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
bu linkteki programı bilgisayarınıza kurup açıldığında üst sağ tarfta FRP REMOVER diye bir kısım var
Frp remover kısmında hata alıyorum ancak programın içinden apk seçip kurabildim hata kısmını da ayrıca kurcalayacağım. Çok ama çok teşekkür ederim ❤️

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Oyla:

Abihdjs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mami
Cihazım
Redmi 9
Konular
0
Başkan yaptın mı bende de aynı sıkıntı var

Oyla:

wedity

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wedity
Cihazım
Redmi 9
Konular
0
Hocam telefonumda güncellenecek her şeyi güncelledim, sai denen uygulamanın telefonumda olduğunu siz yazınca fark ettim :) yükleme yapınca hata veriyor detayını buraya kopyalayayım

java.lang.SecurityException: Can't install packages while in secure FRP
at android.os.Parcel.createExceptionOrNull(Parcel.java:2376)
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2360)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2343)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2285)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub$Proxy.commit(IPackageInstallerSession.java:657)
at android.content.pm.PackageInstaller$Session.commit(PackageInstaller.java:1243)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.install(RootlessSaiPackageInstaller.java:102)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.lambda$enqueueSession$0$RootlessSaiPackageInstaller(RootlessSaiPackageInstaller.java:70)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.-$$Lambda$RootlessSaiPackageInstaller$ivyAcunEgIkYlu_dB2vN6MOWZPU.run(Unknown Source:6)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:462)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.markAsSealed(PackageInstallerSession.java:1398)
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.commit(PackageInstallerSession.java:1154)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub.onTransact(IPackageInstallerSession.java:328)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1154)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1123)

Bu arada sai ayarlarında yükselticiyi seçti root dediğimde root erişimi alınamıyor diyor
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulduysan bana da haber verirmisin

Oyla:

Ersin Üzgün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
3
Cihazım
Redmi Not 8 pro
Konular
0
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulduysan bana da haber verirmisin
Cozüm şuanlık bulamadim Yarin telefoncuya goturecem eğer yapabilirsek size yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de aynı sorun var çözüm bulan varmı
Cozum Bulamadım Yarın Telefoncuya Goturecem Eğer sorunu cozersek size bildirecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan yaptın mı bende de aynı sıkıntı var
Dostum yarın telefoncuya sorucam eger cozum bulursam yazarim size

Oyla:

Mbe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
0
Bende de aynı sorun var çözebilen varmı acaba

Oyla:

farukcandemirek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
farukcandemi
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
çok teşekkür çalıştı delirmek üzereydim valla

Oyla:
Üst Alt