Yardım Google play store dışı apk yüklenmemesi

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.3 kararlı
Telefon Modeli
Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonuma Google play store dışından apk yükleyemiyorum. Başta önemsemedim ancak artık can sıkmaya başladı. İndirdiğim apk yı tıklayıp kur dediğimde yüklenirken yükleme barının sonuna varmadan kapanıyor herhangi bir hata filan da vermiyor.
Bilinmeyen kaynaklar ayarından değil defalarca açıp kapatarak denedim. Antivirüsten değil denedim. Farklı apk larda denedim sonuç aynı. İyi ifade edemediğimi düşünüyorsanız ekran kaydı alabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Edit: geçen aylarda yaşanan webview sorunundan sonra başladı ve telefonum yurt dışından gelme imei basılı

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Hocam telefonumda güncellenecek her şeyi güncelledim, sai denen uygulamanın telefonumda olduğunu siz yazınca fark ettim :) yükleme yapınca hata veriyor detayını buraya kopyalayayım

java.lang.SecurityException: Can't install packages while in secure FRP
at android.os.Parcel.createExceptionOrNull(Parcel.java:2376)
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2360)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2343)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2285)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub$Proxy.commit(IPackageInstallerSession.java:657)
at android.content.pm.PackageInstaller$Session.commit(PackageInstaller.java:1243)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.install(RootlessSaiPackageInstaller.java:102)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.lambda$enqueueSession$0$RootlessSaiPackageInstaller(RootlessSaiPackageInstaller.java:70)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.-$$Lambda$RootlessSaiPackageInstaller$ivyAcunEgIkYlu_dB2vN6MOWZPU.run(Unknown Source:6)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:462)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.markAsSealed(PackageInstallerSession.java:1398)
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.commit(PackageInstallerSession.java:1154)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub.onTransact(IPackageInstallerSession.java:328)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1154)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1123)

Bu arada sai ayarlarında yükselticiyi seçti root dediğimde root erişimi alınamıyor diyor
hocam root erisimi almamis magiskten izni verin (eger verdiyseniz kapatip tekrar acin) eger hala olmuyorsa magiski silip tekrar yukleyin
eger yine de olmuyorsa Shizuku modu var, eger cihaziniz rootluysa shizuku uygulamasini yukleyip baslatip icinden sai icin yetkili kullanici haklari vermeyi deneyin birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonumda güncellenecek her şeyi güncelledim, sai denen uygulamanın telefonumda olduğunu siz yazınca fark ettim :) yükleme yapınca hata veriyor detayını buraya kopyalayayım

java.lang.SecurityException: Can't install packages while in secure FRP
at android.os.Parcel.createExceptionOrNull(Parcel.java:2376)
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2360)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2343)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2285)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub$Proxy.commit(IPackageInstallerSession.java:657)
at android.content.pm.PackageInstaller$Session.commit(PackageInstaller.java:1243)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.install(RootlessSaiPackageInstaller.java:102)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.lambda$enqueueSession$0$RootlessSaiPackageInstaller(RootlessSaiPackageInstaller.java:70)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.-$$Lambda$RootlessSaiPackageInstaller$ivyAcunEgIkYlu_dB2vN6MOWZPU.run(Unknown Source:6)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:462)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.markAsSealed(PackageInstallerSession.java:1398)
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.commit(PackageInstallerSession.java:1154)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub.onTransact(IPackageInstallerSession.java:328)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1154)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1123)

Bu arada sai ayarlarında yükselticiyi seçti root dediğimde root erişimi alınamıyor diyor
hocam bi arada kodu simdi inceledim
FPR bypass diye googleda aratin
FRP moduyla ilgili birsey (google ile ilgili bu FRP sanirsam)

Son düzenleme:
Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
hocam root erisimi almamis magiskten izni verin (eger verdiyseniz kapatip tekrar acin) eger hala olmuyorsa magiski silip tekrar yukleyin
eger yine de olmuyorsa Shizuku modu var, eger cihaziniz rootluysa shizuku uygulamasini yukleyip baslatip icinden sai icin yetkili kullanici haklari vermeyi deneyin birde

Hocam magiskin güncelleni indirdim kurunca aynı şekilde sorun olduğundan kuramıyorum :)) ben bi dediklerinizi tek tek deneyeyim bilgi veririm teşekkür ederim

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1

Yok hocam olmuyor, Google play store dışından apk yükleyemiyorum yada güncelleyemiyorum. Magisk var ama güncellenmiyor onun dışında play storedan shizuku indirdim ancak oda root olarak devreye girmiyor yani uygulama çalışmıyor. Bir kaç farklı çalıştırma şekli vardı wifi pc gibi misal wifi dedim ama ille kayan pencere ayarını açın diyor ancak öyle bir ayar bulamadım ne gelişmiş seçeneklerde nede başka bir yerde. Eski miularda var yenilerini zaten uygulama destekliyorsa direk aktif anladığım kadarıyla, yada anlamadım :) şuan yanımdaki pcde eski ondan da ben cesaret edemedim. Cihazda imei olmasa fabrika ayarlarına döndürüp bide öyle denedim ama onuda yapamıyorum kaldım öylece

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Yok hocam olmuyor, Google play store dışından apk yükleyemiyorum yada güncelleyemiyorum. Magisk var ama güncellenmiyor onun dışında play storedan shizuku indirdim ancak oda root olarak devreye girmiyor yani uygulama çalışmıyor. Bir kaç farklı çalıştırma şekli vardı wifi pc gibi misal wifi dedim ama ille kayan pencere ayarını açın diyor ancak öyle bir ayar bulamadım ne gelişmiş seçeneklerde nede başka bir yerde. Eski miularda var yenilerini zaten uygulama destekliyorsa direk aktif anladığım kadarıyla, yada anlamadım :) şuan yanımdaki pcde eski ondan da ben cesaret edemedim. Cihazda imei olmasa fabrika ayarlarına döndürüp bide öyle denedim ama onuda yapamıyorum kaldım öylece
hocam imei gitmwz ki ben kac kere brickten kurtardim cihazimi gitmedi benimki
hala da.sifurlayip yujlemeye devam ediyorum
bence deneyin

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
hocam imei gitmwz ki ben kac kere brickten kurtardim cihazimi gitmedi benimki
hala da.sifurlayip yujlemeye devam ediyorum
bence deneyin
İmei değiştirilmiş cihazda fabrika ayarlarına geri döndürülürse imei de gidiyor diye biliyorum konuya hiç hakim değilim yeni yeni öğreniyorum

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
İmei değiştirilmiş cihazda fabrika ayarlarına geri döndürülürse imei de gidiyor diye biliyorum konuya hiç hakim değilim yeni yeni öğreniyorum
hayır hocam ben kaç kere hard-reset de dahil yaptım ama gitmedi bilmiyorum bence deneyin

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
hayır hocam ben kaç kere hard-reset de dahil yaptım ama gitmedi bilmiyorum bence deneyin
Şimdi biraz netten araştırdım eskiden kesin gidiyormuş şuan gitmiyor diyen çok. Hangi yöntemi tavsiye edersiniz peki

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Şimdi biraz netten araştırdım eskiden kesin gidiyormuş şuan gitmiyor diyen çok. Hangi yöntemi tavsiye edersiniz peki
hocam ayarlardan yapin derim ben
yani recoverye girip ordan hard-reset atmaya hic gerek yok bence(eger olmazsa bunuda denersiniz)

Ayarlar-cihazim-sifirlama yolunu izleyip sifirlayin tabii once fotograflari yedekleyin derim gittigi zaman daha geri gelmiyor sonucta :D

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
hocam ayarlardan yapin derim ben
yani recoverye girip ordan hard-reset atmaya hic gerek yok bence(eger olmazsa bunuda denersiniz)

Ayarlar-cihazim-sifirlama yolunu izleyip sifirlayin tabii once fotograflari yedekleyin derim gittigi zaman daha geri gelmiyor sonucta :D
Yok fotolar filan dert değil yedekleriz ben imei gitmesin diye dert ediyorum :) şuan giderse telefonsuz kalırım sanırım daha garanti bir çözüm bulana kadar apk yüklemeyi erteleyeceğim. Teşekkür ederim yardımlarınız için

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Yok fotolar filan dert değil yedekleriz ben imei gitmesin diye dert ediyorum :) şuan giderse telefonsuz kalırım sanırım daha garanti bir çözüm bulana kadar apk yüklemeyi erteleyeceğim. Teşekkür ederim yardımlarınız için
rica ederim hocam hayırlı ramazanlar

Oyla:
Üst Alt