Yardım Google play store dışı apk yüklenmemesi

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.3 kararlı
Telefon Modeli
Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonuma Google play store dışından apk yükleyemiyorum. Başta önemsemedim ancak artık can sıkmaya başladı. İndirdiğim apk yı tıklayıp kur dediğimde yüklenirken yükleme barının sonuna varmadan kapanıyor herhangi bir hata filan da vermiyor.
Bilinmeyen kaynaklar ayarından değil defalarca açıp kapatarak denedim. Antivirüsten değil denedim. Farklı apk larda denedim sonuç aynı. İyi ifade edemediğimi düşünüyorsanız ekran kaydı alabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Edit: geçen aylarda yaşanan webview sorunundan sonra başladı ve telefonum yurt dışından gelme imei basılı

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Webview güncellemesini kaldırıp deneyin. Uygulama üzerinde bir sorun vardı galiba fix gelmemiş olabilir

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhaba, telefonuma Google play store dışından apk yükleyemiyorum. Başta önemsemedim ancak artık can sıkmaya başladı. İndirdiğim apk yı tıklayıp kur dediğimde yüklenirken yükleme barının sonuna varmadan kapanıyor herhangi bir hata filan da vermiyor.
Bilinmeyen kaynaklar ayarından değil defalarca açıp kapatarak denedim. Antivirüsten değil denedim. Farklı apk larda denedim sonuç aynı. İyi ifade edemediğimi düşünüyorsanız ekran kaydı alabilirim. Yardımcı olur musunuz?
Edit: geçen aylarda yaşanan webview sorunundan sonra başladı ve telefonum yurt dışından gelme imei basılı
Öncelikle APK'yi nereden indiriyorsun? Ve aldığın hatayı paylaşır mısın?

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Webview i de denemiştim. Kısa bir ekran kaydı aldım böyle kapanıyor

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2021-05-04-21-03-47-560.mp4
    1,7 MB · Görüntüleme: 74
Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Kendi sitelerinden ancak apklarda sorun yok evdeki diğer android cihazlara kurabiliyorum tvye bile
Belki APK dosyasında sorun var diye düşünüyordum ama evdeki diğer cihazlarda çalışıyormuş. Aklıma birşey gelmiyor hocam umarım bilen biri yazar.

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki APK dosyasında sorun var diye düşünüyordum ama evdeki diğer cihazlarda çalışıyormuş. Aklıma birşey gelmiyor hocam umarım bilen biri yazar.
Yok hocam aynı apk yı telefona da tv ye de bir kaç kez indirip kurup denedim sadece telefonda böyle yapıyor çözemedim. Yinede teşekkür ederim belki denk gelen yada bilen biri çıkar

Oyla:

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Yok hocam aynı apk yı telefona da tv ye de bir kaç kez indirip kurup denedim sadece telefonda böyle yapıyor çözemedim. Yinede teşekkür ederim belki denk gelen yada bilen biri çıkar
hocam cihazinizdaki apk yukleyicisinin son surumunu apk olarak indirin
split apks installer uygulamasina ROOT yetkisi verip indirdiginiz apk dosyasini secip root yontemiyle yukleyin (yani sistem apk yukleyici kullanmadan yukluyorsunuz bu islemle)

Oyla:

Japonmantisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
1
hocam cihazinizdaki apk yukleyicisinin son surumunu apk olarak indirin
split apks installer uygulamasina ROOT yetkisi verip indirdiginiz apk dosyasini secip root yontemiyle yukleyin (yani sistem apk yukleyici kullanmadan yukluyorsunuz bu islemle)
Hocam telefonumda güncellenecek her şeyi güncelledim, sai denen uygulamanın telefonumda olduğunu siz yazınca fark ettim :) yükleme yapınca hata veriyor detayını buraya kopyalayayım

java.lang.SecurityException: Can't install packages while in secure FRP
at android.os.Parcel.createExceptionOrNull(Parcel.java:2376)
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2360)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2343)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2285)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub$Proxy.commit(IPackageInstallerSession.java:657)
at android.content.pm.PackageInstaller$Session.commit(PackageInstaller.java:1243)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.install(RootlessSaiPackageInstaller.java:102)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.RootlessSaiPackageInstaller.lambda$enqueueSession$0$RootlessSaiPackageInstaller(RootlessSaiPackageInstaller.java:70)
at com.aefyr.sai.installer2.impl.rootless.-$$Lambda$RootlessSaiPackageInstaller$ivyAcunEgIkYlu_dB2vN6MOWZPU.run(Unknown Source:6)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:462)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.markAsSealed(PackageInstallerSession.java:1398)
at com.android.server.pm.PackageInstallerSession.commit(PackageInstallerSession.java:1154)
at android.content.pm.IPackageInstallerSession$Stub.onTransact(IPackageInstallerSession.java:328)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1154)
at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1123)

Bu arada sai ayarlarında yükselticiyi seçti root dediğimde root erişimi alınamıyor diyor

Oyla:
Üst Alt